Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
En iyi oynadığı maçtı varya bide onda sıvaması kötüydü,Bence Denayerden hızı dışında eksiği yok ama 15 maç oynar işte maksimum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi sen yazinca bizim oyuncumuz oldugunu hatirladim.o kadar silik yani akla hatirlatmayla gelen bir isim.
çoook saçmalıyosun cidden Türkiye için 5 gömlek fazla Feghouli beğenmemek nedir ya sanki bana aydın yılmaz
Formayi kime alıyorsun
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11 olarak baktığımızda en yaşlısı bjk sanırım
Azizde kas diye bisey yokEn iyi oynadığı maçtı varya bide onda sıvaması kötüydü,Bence Denayerden hızı dışında eksiği yok ama 15 maç oynar işte maksimum
Gördüm İngiltere gibi üst düzey ligde çokta kötü performans göstermedi ayrıca sneijder kadro dışıydı melo bidondu biraz yorum yaparken burayıda hesaba katın tam feghoulinin takımı şu anki takım kötü deme lüksümüz yokcidden soruyorum, west ham performanslarını gördün mü ??
West Ham fans react to Sofiane Feghouli's performance against Southampton
SON DAKİKA [ÖZEL] | TFF Hukuk Müşavirliği "Ceza gelirse dünyayı ayağa kaldırız" diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı PFDK'ya sevk ediyor.. https://twitter.com/sporx/status/894922866399092736/photo/1
Bursanin bize gecirdigi kaziklardan sadece bir tanesiSimdi sen yazinca bizim oyuncumuz oldugunu hatirladim.o kadar silik yani akla hatirlatmayla gelen bir isim.
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kameni/volkan valbuena rvp ile farki koyarlar bize yaş olayındaEvet Besiktas sonra IBB sonra Fener ve biz. Feneri hesaplamadigim icin tam bilmiyorum bizim önümüzde mi arkamizda mi oluyorlar.
Azizde kas diye bisey yok
Arda, Feghouli ve Asamoah üçlüsü için çalışılıyor sanırım
Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando-Badou
Feghouli-Belhanda-Arda
Gomis
Gelirler ise kadro şöyle bişey olacak
La sen dün forma tatavası filan yapıyordun bana ne oldu patladın mı yoksa.Türkiye dışında