Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani ben o kadar iyimser değilim. umarım yanılırım.

Ama şunu biliyorum, Asamoah ve çok iyi bir sol stoper alınırsa bizim takımın çok zor gol yiyiceğine inanıyorum. Nasıl olsa iyi bir kanat bulunur feg gelmese bile!
haftaya lig başlıyo çoğu avrupa takımı çoktan transfer bitirdi biz kimseyi alamayız feghouli gelecekse gelsin artık cidden abarttı ama mükemmel bence iş yapar lens bile iş yaptı

Valla haklı çıkarsa eğer ve Feg gelirse bu gece, ben helal olsun der geçerim. Ama yok patlarsa birdaha öyle yok bir forma daha alacağız vs diye abidik gubidik konuşmamayı öğrenir belki.

Ezequiel (@ezequieel_gs) on Twitter

Bak bu benim kaynağım. En güzel bilgiyi buradan alırsın artık, engelliyorum seni çocuk.
Büyüklerinle düzgün konuşmayı öğrenene kadar böyle.

31 nci gün hangi tez canlılık bu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir haber çıkıyor herkes "Tamam Feghouli geliyormuş" diyor

Sonra twitterdan birisi bir şeyler yazıyor "Ulan yine mi gelmiyor, hemen yerine oyuncu bakalım" deniliyor

Başka bir haber çıkıyor yine ikna olunuyor, kim olduğu belli olmayan birisi twitterdan öbür gün gelecekmiş yazıyor yine adama küfür ediliyor, gelmesin başkasına bakalım oluyor.

Oraya tez canlılık değil de başka bir şey yazmam lazım aslında ama sonra biz suçlu oluyoruz.

Asamoah ve Feghouli ilk maça yetişirse Tudor rahat eder. Mevcut kadromuzdaki kantlar ile maç kazanmak çok kolay değil. Üstelik sol bek de yok.

westh taraftarlarından bazıları
iyi oldu fln diyor
bazıları şans tanınmalıydı sezon sonuna doğru iyi oynamaya başlamıştı fln diyor

Orada tutmadı adam.
Her oyuncu bir yerde tutacak diye bir şey yok. İngiltere zor bir lig. Bizde de Dzemali tutmadı ama şampiyonada ve İtalya'da gayet güzel performans gösterdi.
Feg bizim ligde başarılı olur.

Ender Bilgin gibi spor bilgisi nerdeyse yok denecek kadar az bir spiker nasil oluyorda Aspor'a müdür oluyor hakkaten anlamasi güç. Zamaninda NBA basket maçinda zenci seyirciyi Michael Jordan sanmasi zaten nasil bos biri oldugunu gosterir.

simdide oturmus bize salliyo hiyar agasi

Feg olayi artik bi son bulsa da önümüze baksak yav.

Bu duyumcuların hepsi feghouli şu gün bugun geliyor diye atıp tuttular geldiği gün de ne demiştik diye havalara girecekler bu arada ne feghouliymişsin sanırsın messinin peşindeyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün Arda chapecoense maçında yedekti. Barça tam 11 oyuncu değişikliği yaptı Arda yine oyuna giremedi

Ezequiel (@ezequieel_gs) on Twitter

Bak bu benim kaynağım. En güzel bilgiyi buradan alırsın artık, engelliyorum seni çocuk.
Büyüklerinle düzgün konuşmayı öğrenene kadar böyle.
img_57f2c6d188c9b_1475528401.jpg

FLAŞ!!!
Türkiye Kupası Statüsü yayınlandı.
Grup maçları sistemi kaldırıldı. Tüm kupa eleme sistemi ile oynanacak.

Come to cimboooomm Fehuli hadi atla ilk uçağa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt