Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Gelen giden yok
Boşuna gazladılar yine
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşuna gazladılar yine
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de bir heyecan ve başarı umudu gördüm reis? Kadro paylaşmalar , afilli dizilişler filan. Hoca'nın gelmemesi moralini bozmadı mı?
Fehuliii süperr ya okunuşuAslında Feghouli benim.
sen bunlardan daha acayipsin gözümde kusura bakma.Niye inatla yazıp troll veletlerle muhattap olup sinirleniyon ki.Yazma olsun bitsin
Espiride son nokta da ben ciddi ciddi ıslak imzayı nerden biliyorsunuz dedim ancak aldım cevabı klasik duyumcu havasında yorumlama tşkler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen bunlardan daha acayipsin gözümde kusura bakma.Niye inatla yazıp troll veletlerle muhattap olup sinirleniyon ki.Yazma olsun bitsin
Yoo heyecan falan yok ya.
Hoca haklı. Böyle bir yönetimle yola çıkılmaz. Seneye sağlam bir yönetimle yola çıkmak isteyecektir. Ben önümüzdeki sezon geleceğini düşünüyorum Fatih Hocanın.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Fehuliii süperr ya okunuşubencede gelicekte işte herkes beklemekten usandı artık fernandoyla aynı zaman çıktı dedikodusu 2 aydır geldi gelecek..
Ne yapayım her aynı soruya aynı cevabı mı vereyim?
İnsan yerine koyuyoruz hata yapıyoruz.
katılıyorum ama bu disiplinsizlikleri tudora yaparsa barınamaz kulüpte tudor biraz gıcık karakter anında siliyo sorun yaşayınca.. acil gelmeli bugün gelse haftasonu oynar bence 45 dkda olsa ama cuma cumartesi gelirse çok zorAbi Afrikalı oyuncular sorunlu. Belhanda'da anında gelmedi. Onunla sezon ortasında temas kurulmasına rağmen çok geç geldi. Normal şeyler karpuz almıyoruz sonuçta.
Milletin sinirlenmesi normal ama bu işler böyle. Real Madrid değiliz al parayı kalk gel yok bizde. Oyuncular gelirken kalacağı eve kadar kulübe sokuyorlar.
Kardeş adam gibi bir soru sorduk insan yerine koyuyoruz falanlar hoş olmuyor ıslak imza atıldı diyorsun iddialı iddialı nerden eminsin diyincede goy goya ve hakarete başlıyorsun insanların zekalarıyka dalga geçmeyi bırak bence
hiç duyumcu kaynağını söylermi ömer işin sihri orda zaten
Kardeş adam gibi bir soru sorduk insan yerine koyuyoruz falanlar hoş olmuyor ıslak imza atıldı diyorsun iddialı iddialı nerden eminsin diyincede goy goya ve hakarete başlıyorsun insanların zekalarıyka dalga geçmeyi bırak bence
Bence değil. Sol ayaklı stoper olsa iyi olur elbette ama şart oğlu şart da değil bana göre. Bize hızlı stoper lazım. Denayer Maicon'un hız dezavantajını giderebilecek bir oyuncu. Oldukça teknik, atletik, hızlı... Hala yaşı da uygun. Kendini geliştirebilir. Ucuza gelecekse gelmesini çok isterim. Ama elbette 3-4M verebilme şansımız var ise hızlı, sol ayaklı bir Scout transferi yapılmalı...Asamoah ve Feghouli gelsin bir an önce. Peki sol stoper şart mı sizce yoksa sağ stoperi solda oynatabilir miyiz? Real Madrid kaç yıl savunma tandeminde Ramos-Pepe gibi iki sağ ayaklı stoper ile oynadı. İlla sol ayaklı stoper şart mı sizce?
Bakalım 6 haberlerinde feghouli için ne diyecekler
Evren'i takip etmek lazım