Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen giden yok
Boşuna gazladılar yine

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ercan biraz önce cevap verdim mesajına ama senin şahsında demiyorum bunları yanlış anlama. Sana yönelik bir tepkim yok yani.

Feghouli'yle ilgili ben de aynı bakıyorum, ben de sinirliyim, ben de sabırsızım. En kötü 1-2 hafta önce bitmeliydi bu transfer, bu saatten sonra gelse de Kayseri maçına oynama ihtimali yok gibi. İnşallah bize puan kaybına yol açmaz bu yavaşlık. Ama Cenk Ergün'ün 2 hafta önceki açıklamasından belliydi aslında bu transferin bittiği. Saçmasapan işler olup uzuyor süreç, o da bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Yeterince güçlü olmadığımız için de mecbur kalıyoruz bu adamların nazını çekmeye. İşin aslı bu. Ben her twitter haberinde ayrı bir tepki verilmesine kızıyorum. Daha mesela geçen hafta West Ham 7 gün kaldı lige diyerek Feghouli'nin resmini koyunca hemen delirdi millet. Biraz sabredilse halbuki güvenilir kaynaklar işin doğrusunu söylüyorlar.

Bugün gelen adam bizim Kayseri maçında oynar. Sakat değilse tabi. Asamoah da Feghouli de kamp yaptılar. Takımla beraber de minimum 4-5 antrenmana çıkacaklar. İkisi de fark yaratırlar.

Beşiktaş ve Atiker Konyaspor, Süper Kupa'da yaşanan olaylardan dolayı PFDK'ya sevk edildi.

Zekaları ile dalga geçiyor olsam çoktan banlanmıştım. İddialı konuşma sebebimi yönetime bildirdim. E her alıntı yapana oturup cevap mı vereceğiz?

Alacağı paraları da yazayım ben sana. KAP bildirimi sonrası hatırlarsın.

Yıllık 3.500 milyon € net alacağı.
ŞL için 500.000 €, AL için 250.00 €, puan başı 5.000 € + 25 maçta forma giymesi halinde bonusları var.

CL için futbolcuya mı prim verilecek?

Ercan biraz önce cevap verdim mesajına ama senin şahsında demiyorum bunları yanlış anlama. Sana yönelik bir tepkim yok yani.

Feghouli'yle ilgili ben de aynı bakıyorum, ben de sinirliyim, ben de sabırsızım. En kötü 1-2 hafta önce bitmeliydi bu transfer, bu saatten sonra gelse de Kayseri maçına oynama ihtimali yok gibi. İnşallah bize puan kaybına yol açmaz bu yavaşlık. Ama Cenk Ergün'ün 2 hafta önceki açıklamasından belliydi aslında bu transferin bittiği. Saçmasapan işler olup uzuyor süreç, o da bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Yeterince güçlü olmadığımız için de mecbur kalıyoruz bu adamların nazını çekmeye. İşin aslı bu. Ben her twitter haberinde ayrı bir tepki verilmesine kızıyorum. Daha mesela geçen hafta West Ham 7 gün kaldı lige diyerek Feghouli'nin resmini koyunca hemen delirdi millet. Biraz sabredilse halbuki güvenilir kaynaklar işin doğrusunu söylüyorlar.
Abi anlamadığım nokta şu. Bu adamın avukatlar ordusu yok mu. O niye uğraşıyor. Bizi ne alakadar ediyor bu durum. Gel imzanı at sen transfer olacağın kulübü niye mağdur ediyorsun? Hayır ortada büyük bi para da yok. 600K'dan bahsediyorlar. Bu arap kökenli futbolcuların iş ahlakına sokayım ben ya...

Bitip rahatlamak istiyor herkes
Iyi oyuncu olunca böyle tabi
Ama bizim bu işi bu kadar uzatmamiz lazımdı
Ilk postunu kaçırmışım pardon

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikret Orman, sportmenliğe aykırı açıklamaları sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

ulan fiko

Haha Çarşamba çarşafa dolanacak ve Feghouli Cumaya kadar gelecek sonrasını biliyoruz

Abi anlamadığım nokta şu. Bu adamın avukatlar ordusu yok mu. O niye uğraşıyor. Bizi ne alakadar ediyor bu durum. Gel imzanı at sen transfer olacağın kulübü niye mağdur ediyorsun? Hayır ortada büyük bi para da yok. 600K'dan bahsediyorlar. Bu arap kökenli futbolcuların iş ahlakına sokayım ben ya...

Geçen de Feghouli'nin başlığında bunun muhabbeti geçmişti, futbolcular kulüpten ayrılırken muhtemelen karşılıklı borç yoktur belgesi imzalıyorlar kulüpleriyle, o yüzden de sözleşmeyi fesh etmeden önce alacak verecek kısmını halletmek istiyorlar. Bu tabii bu işleri bildiğimden söylediğim bir şey değil, normal sözleşme mantığına göre konuşuyorum. Sözleşmeyi fesh etmeden bu belgeyi imzalarlarsa alacak hakkında bulunamazlar, Fifa'ya vs gidemezler yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt