Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grup aşamaları bonusu

Şuana kadar yapılan hiç bir anlaşmada futbolcuya şampiyonlar ligine katıldığımız için bonus verilmedi. Ya da ben hatırlamıyorum. Sanırım Fernando'nun yaptığı sözleşmeyi uyarlıyorsun ama o bonuslar kulübüne veriliyor. Hiç zannetmiyorum oyuncuya öyle bir prim verileceğini.

Feghouli eninde sonunda gelecek de Asamoah ile ilgili gelişme yok mu? Dün yapılan toplantıdan ne sonuç çıkmış?

Sergen de yok ki ortalarda müthiş İtalyancası ile bize haberler getirseydi.

Zekaları ile dalga geçiyor olsam çoktan banlanmıştım. İddialı konuşma sebebimi yönetime bildirdim. E her alıntı yapana oturup cevap mı vereceğiz?

Alacağı paraları da yazayım ben sana. KAP bildirimi sonrası hatırlarsın.

Yıllık 3.500 milyon € net alacağı.
ŞL için 500.000 €, AL için 250.00 €, puan başı 5.000 € + 25 maçta forma giymesi halinde bonusları var.

600 bin için bunları yapan adam bu paralar için ömür boyu bekler. Son kuruşuna kadar alır. İnş. tutarda göndermeye çalışmayız adamı.

Eren Derdiyok bu sene daha iyi olacak gibime geliyor hücum hücü yüksek bir takım olduk fayda sağlar tabi mental olarak kendini hazırlarsa

Ben beklemeyi bıraktım, akışına bıraktım artık hiç öyle bir mevzu yokmuş gibi davranacağım. Gelirse gelir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
179.png

Mariano
26.png

Maicon
26.png

Serdar
174.png

Asamoah
54.png

Ndiaye
149.png

Fernando
26.png

Feghouli
4.png

Belhanda
107.png

Ribery
50.png

Gomis
50.png

Ligi alır gibi.

600 bin için bunları yapan adam bu paralar için ömür boyu bekler. Son kuruşuna kadar alır. İnş. tutarda göndermeye çalışmayız adamı.

600.000 olduğunu kim söyledi?
Adamın West Ham'dan alacağı 3.000.000 € imza parası var. En azından yarısını koparmaya çalıştı. Kulüpte bize kitledi bir bölümünü.

Feghouli seni duymuyorum ki lalalalala

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli eninde sonunda gelecek de Asamoah ile ilgili gelişme yok mu? Dün yapılan toplantıdan ne sonuç çıkmış?

Sergen de yok ki ortalarda müthiş İtalyancası ile bize haberler getirseydi.
Corriere Dello Sport'un bugun olan haberi :
TORINO - Il Galatasaray bussa alla porta della Juventus per Kwadwo Asamoah. L'offerta turca per il jolly di fascia ghanese è stata già formulata: 8 milioni di euro più bonus, ma per il momento i bianconeri hanno detto no. A Torino considerano il giocatore incedibile, nonostante le avanches dell'ex Tudor, attualmente tecnico dei giallorossi di Istanbul. Leonardo Spinazzola vorrebbe tornare alla base, ma l'Atalanta non gradisce la soluzione. Da Gasperini dovrebbe invece andare Tomas Rincon, centrocampista venezuelano arrivato a gennaio da Allegri.

Kötü ve tahmini çevirimle , Juvenin eski topcusu tudoru asamoahı istiyor juventus bırakmak istemiyor , juventus spinazzolayı geri çağırabilirse transfer gerçekleşebilir fakat Atalanta bırakmak istemiyor.
Ve şimdi farkettim calciomercato'yu kaynak göstermiş bunlarda.

Dursun Özbek, bugün Florya'da Tudor ile görüştü. Tudor, Ndiaye için teşekkür etti. Özbek, lige iyi başlamanın öneminden söz etti. (NTV Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt