Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi Sneijder Keita Lincoln Kewell Baros hepsi çok büyük ve sevdiğim futbolcular.

Ama Drogba her zaman bambaşka bir transfer bambaşka bir kişilik benim için karakteri klası her şeyiyle onun gibisini bir daha futbol camiasında görmek zor. Sırf bu yüzden bile Ünal Aysal benim için efsanedir.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Konusunu açsana sunun Kagan...Hoojdonk dan sike itirafi baslikli.

burayi okuyan satilmis turk gazeteceleri haber yapar belki

Hagi Sneijder Keita Lincoln Kewell Baros hepsi çok büyük ve sevdiğim futbolcular.

Ama Drogba her zaman bambaşka bir transfer bambaşka bir kişilik benim için karakteri klası her şeyiyle onun gibisini bir daha futbol camiasında görmek zor. Sırf bu yüzden bile Ünal Aysal benim için efsanedir.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zinedine Zidane :Drogba kaleyi görünce ben hep su içmeye gidip gelirdim ve Drogba golünü atmış olurdu.

feguliiiiii ?❤

tabi ya zaten bir ona ceza verildiydi.Takım halinde verilmiş bir cezaydı ve sneijder fifaya gitseydi halimiz dumandı oyuncu kazançlarının &30'u kadar yanlış bilmiyorsam ceza kesebiliyor kulüpler oyuncuya.Sabri selçuk balta daha nice evlatlar klübü soyarken nedense bu kadar muhasebe müdürü taraftarlar yoktular sosyal medyada.
Neyse kardeşim it ürür kervan yürür belhandayıda sneijderide izleyeceğiz belhanda yağlı kazık gibi duruyor leş oğlu leş ostersund maçında canlı canlı izledim 2 tane orta açtı başka bir numarası yoktu 10 milyonluk adam euro bazında.

Aynı fifa da diyor ki ne klup ne oyuncu tek taraflı sözleşme feshedemez ederse alacaklarını ödemek zorunda. Ama tek taraflı bedelsiz fesih hakkı koyabiliyorsunuz dimi ? Bu ceza tebliği tüm futbolculara imzalatıldı ve özel sözleşme olduğu için geçerli. bu Galatasaray muhasebesine alacak olarak girdi. Git divanda açıklanan muhasebeden kayıtlara bak. Muhasebeye rakam girmek çocuk oyuncağı değildir. Kan alırlar adamdan. Netse ne değilse

KOCA SNEİJDER 1.8milyon Euro'ya imza attı. Sevdiğim futbolcuya beni düşman etmeyin ya. Burda herkes Sneijderi seviyor. Ama sevmeyenler varsa da bunun sebebi Sneijder değil sizsiniz.

totenham 30 milyona aldıgı sisokkoyu aynı paraya satmak istiyomuş ,kiralamaya sıcak bakmıyolarmış.seneye fiyatı 15e düşsün de biz alak bu cigersizi

Forumda bir tane duyumcu kalmadı

Herkesi kaçırdı kendini bilmez hadsizler.

Bir tane duyum vermezler. Anca milleti eleştirirler. Ufff

feguliiiiii ?❤

8 milyon euro + 3 milyon euro maaşı belhanda çöpüne verene kadar sneijderin sözleşmesini uzat.Belhanda sneijderin sol ayağı etmez.

Ya sürekli tartışmalar açılıyor. Belhanda ile Sneijder farklı tip oyuncular. Bacağı etmez vs vs demezler mi adama bonservissiz Sneijdere neden 2 milyon maaş veren klup çıkmadı5 büyük ligde 100 takım varken?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt