Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Italyanin totomaci sayilir corriera della sport. Ciddiye alinmaya bile degmez.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
ama millet işte twitterda bu salak gazeteyi haber yapıyo.goal italya,sportnotizie,calciomercato bunları taşıyan yok

Son düzenleme:
feghouli en geç çarşamba burdayım demiş,nevzatın haberde falan öyle diyodu.ki ali anci de çarşambayı söyledi

alacaklarını almış feghouli onu geçin artık.evraklar yetişirse bugun gelecek diye kaç kare söylendi

PSG'e transfer olmasini istemesi onu paragoz mu yapiyor? :) (belki de oyledir ama bilemeyiz tabi)

Ayrica bu haberi okursan tam tersini de soyleyebiliriz.

Voetbalzone - Meepraten over voetbal.

Neymardan bahsetmiyorum, babasından bahsediyorum.

Adam Neymar Barça'ya gittiğinde bir sürü para kazanmıştı, Psg transferinde de az kalsın milyonlarca dolar kazanacaktı. Şimdi bu transfer için de bir sürü para kazanırdı diye tahmin ediyorum.

rıdo : 2018 de seçim var başkanım
aziz : ne seçimi?
rıdo : kulübün seçimi başkanım
aziz : heaa

:asd22:

Lemina'yi 10 milyon euro'ya aliriz diyenler vardi bide. Ne kadar uzaksiniz bugunku futbol piyasasindan :red:

Aziz de yalancı çıktı canlı yayında taraftarını yiyor resmen ... 4 adam alcaz anlaşmalar tamam diyor emre için şunu verdik cevap bekliyoruz diye emreyi açıklıyor ... ortak oldukları euroligi övüp şampiyonluk payı istiyor devletten param var diyor para dileniyor 100 var kasada diyen adam kjaer gibi en iyi oyuncusunu satıyor ve her yere tesis yapıp inşaat şirketini ve çevresindekileri zengin ediyor ... yazık böyle yönetilmeyi haketmek de önemli

Neymardan bahsetmiyorum, babasından bahsediyorum.

Adam Neymar Barça'ya gittiğinde bir sürü para kazanmıştı, Psg transferinde de az kalsın milyonlarca dolar kazanacaktı. Şimdi bu transfer için de bir sürü para kazanırdı diye tahmin ediyorum.
Bende babasindan bahsetiyorum :)

Neymar'in babasi PSG'e gitme dedi ona ragmen Neymar gitti. (PSG de Barcelona'dan aldigi paranin uc mislisini alacak) Onu diyorum.

Hahahaha Azize bırakmıyor.

"Ali Koç'a bırakacağım demiştiniz sn başkan"..

-Demişimdir.. yargıtay ne oldu?? 2001'de bırak gittiğimde ne oldu insanlar sokağa döküldü

Aziz 2018de aday olacakmış kongre zaten bunun adamlarıyla dolu gene seçilir reyiz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt