İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Hani bu gece burdaydıfeghouli en geç çarşamba burdayım demiş,nevzatın haberde falan öyle diyodu.ki ali anci de çarşambayı söyledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani bu gece burdaydıfeghouli en geç çarşamba burdayım demiş,nevzatın haberde falan öyle diyodu.ki ali anci de çarşambayı söyledi
O dalga gecmiyor.Feghouli gelmesin artık onun geleceginide faydasinida istemiyorum. Bune ya. Dalgami geçiyor bizle bu
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende babasindan bahsetiyorum
Neymar'in babasi PSG'e gitme dedi ona ragmen Neymar gitti. (PSG de Barcelona'dan aldigi paranin uc mislisini alacak) Onu diyorum.
İyide bro çok işe yarıyor mu açma germe?Acma germe yapmazsan normal.
Laktik asit su an tecavuz ediyor kaslarina
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Şu carole da ki vucut bende olsa muhtemelen şimdi dünya markası olmuştum.
Dogrudur zaten menajeri de oldugu icin kesin ona da para vermislerdir. Medyada bazi kesimlerin onu sirf para icin oraya goturdugunu soyluyorlardi lafim aslinda onlara, cunku Barcelona'da kalmasini istedi babasi bunu Neymar kendi soyledi. Tabiki kalsa oradan 26 milyon euro da alacakti o ayri konu tabi
Yarar tabi.İyide bro çok işe yarıyor mu açma germe?
feguliiiiii ?❤
YouTubeFeghouli gelmesin artık onun geleceginide faydasinida istemiyorum. Bune ya. Dalgami geçiyor bizle bu
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi