Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Yıldırım: "Fatih Terim'le anlaşma yaparken aklınız neredeydi? Sözleşme yapıyorsanız, o şartlara uyacaksınız."

[/FONT]
[FONT=&quot]Yıldırım: "Adamı atıyorsunuz sokağın önüne. O parayı, anlaşmayı yapanların ödemesi lazım."[/FONT]

Aziz Yıldırım: "Federasyon'un bugün istifa etmesi lazım. Beceriksizler çünkü. Yine ceza verecekler bana ama önemli değil."
Adamsin baskanimmm

[FONT=&quot]Roberto Baggio ?‏ @baggio_transfer 4 dk.4 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]SON DAKİKA |ARDA TURAN 1 YILLIK KİRALIK OLARAK GALATASARAY'DA
1f525.png
HAYIRLI OLSUN
2705.png
#KOCAKAFA
[/FONT]
Yalan o transfer 2 günde bitecek bişey değil gelirse son günlerde gelir

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baggio denen adamı size sordum ve eski tweetlerine falan baktım. Güvenip heyecanlanmayın hiç. Adam her hafta birini yazmış.

Aziz kafayı sıyırmış olsada adamdır yani :)
Hırsız şerefsizlikleri oluyor olsada tuhaf şekilde adamın dibidir. Hep bizimle kal böyük başkanım

Moderatörlerden büyük Türkiye Cumhuriyeti yasaları var. Burda ne kadar kişilik haklarına saldırı küfür hakaret varsa, ne kadar spoiler varsa sayfa sayfa toplayacağım öncelikle bimer e, oradan aldığım başvuru numarasını özellikle ekleyerek tib e bu forumun kapatılması için tib e başvuru yapıcam. Kimsenin annesi değeri kimsenin oyuncağı değildir hiç bir admin de bunu normalleştirebilecek güce sahip değildir!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atın şu barışı. Toplasın toplayacağını. Tehdit ediyor resmen Galatasaray forumuna.

Moderatörlerden büyük Türkiye Cumhuriyeti yasaları var. Burda ne kadar kişilik haklarına saldırı küfür hakaret varsa, ne kadar spoiler varsa sayfa sayfa toplayacağım öncelikle bimer e, oradan aldığım başvuru numarasını özellikle ekleyerek tib e bu forumun kapatılması için tib e başvuru yapıcam. Kimsenin annesi değeri kimsenin oyuncağı değildir hiç bir admin de bunu normalleştirebilecek güce sahip değildir!

Ne sıkıntın varsa bana pm at birader.Yöneticiler iş yapmıyorsa onları şikayet edeceğin birileri de vardır ama öyle şikayet edecem falan geçelim bunları.

GSCimbom mobil app

Bir kaç kişi hakaret etmiş de forumu mahkemeye verip kapatıracağım tehditleri yapıyor. Bir iki kişi varsa gidersin raporlarsın adamları. Daha çok ileriye gidecek isen o kişileri mahkemeye ver ama foruma ne diye tehdit ediyorsun ki? Burada hakaretlere mod veya adminler cezasız bırakmamışlardır bu zamana kadar ağır hakaret olduğu zamanlarda.

Vasfi Vural reis sen yaşlı kadın ve çocukları al kaç kurtar kendını ben kalıp forumu koruyacağım

giphy.gif

Kus Mu var Lan burda !!!!!

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Biz niye sağ kanada başka alternatifler düşünmüyoruz ? düşünmediğimize göre keltoşla kesin anlaşıldı gelecek demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt