Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@nevzatdindar

Feghouli gelir (yarın gelsin artık) Kayseri maçında da sahadaki yerini alır.. Cezayirli fiziksel olarak iyi durumda olduğunu söylemiş..

Bu forumda üyelere edilen hakaret her zaman ceza alır bunu herkes bilir. Ama forumu ve üyeleride tehdit edemez kimse.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emrah Bey şuan sakinim birincisi hukuki hak aramak tehdit değildir. bir adam size 10 dk içinde 20 kere hakaret edip defalarca kez kuş deyip üstüne kuşluk muşluk hikaye annene küfrediyorsa ve siz de ona aynı şekilde karşılık vermeyip 5 kez raporluyorsanız ve cevap olarak bir moderatör mesajlaşmaları editleyip ceza vermiyor diğeri de size tartışmayı uzatırsanız ikinize de bir gün nöbetten uzaklaştırma verdiririm diyorsa! Ve bir linç grubuna serbest alan açıp bununla da yetinmeyip bu gruptan bazıları arkadaşınız diye siz de katılıyorsanız. Kuralları işletmeyip şahsi işler peşinde koşuyorsanız ne yapardınız merak ediyorum?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Dursun Fiko gibi çat diye söyle şu zaman gelecek diye her gün geldi mi gelecek mi kekoluğu yapmayalım.

Fegholi yi beklemiyorum artık. Gelirse hoş gelmişsin gelmezse gelmez Banane ya. Sıktı artık bu konu hergün hergün

Emrah Bey şuan sakinim birincisi hukuki hak aramak tehdit değildir. bir adam size 10 dk içinde 20 kere hakaret edip defalarca kez kuş deyip üstüne kuşluk muşluk hikaye annene küfrediyorsa ve siz de ona aynı şekilde karşılık vermeyip 5 kez raporluyorsanız ve cevap olarak bir moderatör mesajlaşmaları editleyip ceza vermiyor diğeri de size tartışmayı uzatırsanız ikinize de bir gün nöbetten uzaklaştırma verdiririm diyorsa! Ve bir linç grubuna serbest alan açıp bununla da yetinmeyip bu gruptan bazıları arkadaşınız diye siz de katılıyorsanız. Kuralları işletmeyip şahsi işler peşinde koşuyorsanız ne yapardınız merak ediyorum?

Şimdi ben sen haksızsın vs demiyorum.Hak hukuk aramak normaldir ama senin üslubunda burda tehditkar.Üyelerimizin bir kısmının maalesef çözemediği bir şey var. Rütbe sisteminin en üstü Administratorlardır.Eğer bir yönetici işinde hatalıysa onlara şikayet edilir.Konudan atılma konusu ise karşılıklı kavgadan dolayı.Aslında ilk hakarette işlem yapılmış ama bilgisayardan girmediğinizden görmüyorsunuz bunu tapatalkta farkedilmiyor.

GSCimbom mobil app

Nevzatta emin değil feghouli nin ne zaman geleceğinden yarın gelsin artık yazıyor

Yaw ciddi manada bizi oyalıyorsa vurun tekmeyi arkadaş,dünyada kanat mı yok 5-6 Mio harcama yapıyoz her transfere illaki birilerini buluruz başka.

Geceyarısı saat 04:30 'da Feghouli saat kaçta geleceğini açıklayacağım.

Ulan Nevzat Pazartesi gecesinden başladın Çarşambayı çarşafa dolayıp devam ediyorsun

negredo ve bitik soldado ki(3sezonluk kötü performansından ve fiziki durumundan haberim yeni oldu).bunlar övülyo,fransa liignde 3-4 sezon 20 gol ortalama ile oynyan gomise sabredilmiyo,almasaydık bile denildi

Feghouli gelirse gelir demekten baska birsey kalmadi artik.
Bize daha acil olarak sol bek lazim.
Sol bek yok takimda.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt