- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
nevzat salı demişti,en geç çarşamba.ali naci ve evren de öyle dedi.herhalde gelir artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En gec persembe dedigini hatirlar gibiyim.nevzat salı demişti,en geç çarşamba.ali naci ve evren de öyle dedi.herhalde gelir artık
Tudor, Selçuk İnan'ı kesmek istemese de Ndiaye ve Fernando'nun başarılı performansı sonrası büyük bir kararsızlık içinde. (Futbol Arena)
olaya bak![]()
Tudor, Selçuk İnan'ı kesmek istemese de Ndiaye ve Fernando'nun başarılı performansı sonrası büyük bir kararsızlık içinde. (Futbol Arena)
olaya bak![]()
yok ya yatmadı 21 atıyorlar şu an daha saat 9:30 ordaYatmis hocam?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Küfür edildi diye site kapatılsa ortalıkta site kalmaz. Anlık sinirlerle içi boş tehditlere gerek yok.
Gsc App
gelirse utanirsin ama bu mesajindan oturu
Bugünkü antrenmanda ndiaye yi göremedim sakat mı acaba
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gidin annenizin yüzüne bir bakın bu yorumu tekrardan yazın sizden rica ediyorum. Boş tehdit diye düşünebilirsiniz ama bu forumda binlerce kişinin kişilik hakları çiğnenen yorumlarla dolu. Ünal Aysal ın Terim in bir mesajını Rasim okudu diye 9 ay hapis cezası aldığı yerde binlerce kişilik haklarının ayaklar altına alındığı bir site moderatörler tarafından buna göz yumuluyorsa kapatılmalıdır. Birisinin hakaret etmesi siteyi suçlu duruma düşürmez. Ama site yönetimi buna izin veriyor teşvik ediyorsa kimse kusura bakmasın. Ben küfür hakaret edebilirdim moderatörlerin o davranışlarına ama ben karaktersiz değilim hukuki hakkımı sonuna kadar kullanıcam. Buna tehdit demek yasalara saygısızlıktır. Kaldı ki bahsettiğiniz kurumlar yasalarla karar verdiğine göre sorun yok. Kanun tüzük yönetmelik ne yazıyorsa onu uygularlar. Gereksiz görürlerse de kararı verecek yine bu kurumlar. Ama bildiğim tek şey birilerinin sırf moderatör diye keyfi hareketler yapıp insanların onuruyla dalga geçemeyecekleri.
Hakketmeyen renktaşlarımdan verdiğim rahatsızlık için özür dilerim herşey gönlünüzce olsun. Bu son mesajımdı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi