Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Admin ve mod arkadaslara tesekkurler bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi geceler transfer haberleri alalim. 3 sene sonra foruma donmek feghuli uzun oldu birazD
Clychi ne söylemişti. Yeterince ilgi göremedim Galatasaray yetkililerinden ondan dolayı ibb ye imza attım demişti.
Fegholi de ilgi isteyen eleman zaten. Bu konuda eksiklik var cenk ergründe galiba
feghouli için fransalara gidildi.ne ilgisizliği...artık asamoaha odaklanalım
Ne bileyim yahu. Oda hazırlamakla bitmiyor konu belkide. Oraya gidip kapasında yatacaksın İstanbula getirene kadar Haldun üstenelin yaptığı gibiadam odasını bile hazırlatmış, daha ne yapsın
nasıl yapıyoruz o odaklanma işini
sen yaşıyormusun ya vallahi geçen aklıma geldi murad terim diye bir üye vardı diye![]()
Nerede söylemiş ?Haluk yürekli iyimidir ?
Asamoah Galatasarayda demiş.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne bileyim yahu. Oda hazırlamakla bitmiyor konu belkide. Oraya gidip kapasında yatacaksın İstanbula getirene kadar Haldun üstenelin yaptığı gibi
imbula ne ayak ya hala bir yere gitmemiş stoke bunun yerine adamda aldı ellerinde patlayacak galiba
Vallah bazi ozel durumlardan uzak kaldim, sonrasi karmasik. Uzun zamandir takipteyin 3 gundur ugrasiyoduk adminlerle. Feghuli gibi oldum ha bugun ha yarin :-)
Clychi ne söylemişti. Yeterince ilgi göremedim Galatasaray yetkililerinden ondan dolayı ibb ye imza attım demişti.
Fegholi de ilgi isteyen eleman zaten. Bu konuda eksiklik var cenk ergründe galiba
imbula ne ayak ya hala bir yere gitmemiş stoke bunun yerine adamda aldı ellerinde patlayacak galiba
Sövecem artıkfiko yine mi konusuyor be