Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yatıyom ,gözlerim dayanamıyo.iyi geceler

Arda üzerindeki kibirle gelirse hiç işimize yaramaz trip atar ben barcelonadan geldim siz kimsiniz ayakları yapar kankası selçuğun 11 de oynaması için elinden geleni yapar ancak kibirsiz bir arda iş yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

42a99e9e8beaa0d51502be43500a3d0b.png

Kadere baaaak

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

arda yüzünden medya bize oyar arda da malzeme verir muhtemelen ama arda aynen terim gibi psikolojik üstünlük demektir

borumu barca dan adam alıyorsun azan tufan degil aldıgın adam

YouTube

Ajax, Deportivo Cali takiminin 21 yasindaki sag beki Luis Manuel Orejuela'yi transfer etti, bonservisi 3.65m.

Once kolombiya'dan Davinson Sanchez ve Mateo Cassierra'yi aldilar, Davinson Sanchez'i simdi satmak isteseler en az 30milyona gider. Simdi de lyon'a giden Tete yerine bu Orejuela'yi aldilar, keske biz de guney amerikadan boyle scout transferi yapabilsek.

YouTube

Ajax, Deportivo Cali takiminin 21 yasindaki sag beki Luis Manuel Orejuela'yi transfer etti, bonservisi 3.65m.

Once kolombiya'dan Davinson Sanchez ve Mateo Cassierra'yi aldilar, Davinson Sanchez'i simdi satmak isteseler en az 30milyona gider. Simdi de lyon'a giden Tete yerine bu Orejuela'yi aldilar, keske biz de guney amerikadan boyle scout transferi yapabilsek.
Linç eder bizim taraftar biliyosun :D
Yok avrupa tecrubesi, yok bilmemnesi yok dalan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt