Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli arkadaşlar bin düşünüp,bir yazalım ki siz değerli üyelerimizin mesajlarını düzenlemek ve sizlere uyarıda bulunmak zorunda kalmayalım. Fikirlerimizi paylaşırken lütfen forumda ki hitap ve kurallara dikkat edelim. Bizde bazen beğenmediğimiz şeyler olduğu zaman sinirlenebiliyoruz. Lakin başta da söylediğim gibi keskin sirke her daim küpüne zarardır. Sizlerin alacağı mesaj cezaları sadece size verilen cezalar değil, bizlere de verilen cezalardır. O değerli fikirlerinizden bizleri lütfen mahrum bırakmayınız !

yav bu Transfermakt ne kadar keranacı bir site Ardanın piyasa değeri nasıl 24 milyon oluyor oynadığı takıma göre belirliyorlar piyasa değerlerini bence

Değerli arkadaşlar bin düşünüp,bir yazalım ki siz değerli üyelerimizin mesajlarını düzenlemek ve sizlere uyarıda bulunmak zorunda kalmayalım. Fikirlerimizi paylaşırken lütfen forumda ki hitap ve kurallara dikkat edelim. Bizde bazen beğenmediğimiz şeyler olduğu zaman sinirlenebiliyoruz. Lakin başta da söylediğim gibi keskin sirke her daim küpüne zarardır. Sizlerin alacağı mesaj cezaları sadece size verilen cezalar değil, bizlere de verilen cezalardır. O değerli fikirlerinizden bizleri lütfen mahrum bırakmayınız !

Mod var Mod gibi

Scout ekibimi, elinde 3 tane yerli oyuncu var genc kendi oyuncuna sans vermen lazim. Avrupada olmayan bi takima genc yildiz adayi alip parlatip satmak en az 5 yil surer. Bence mevcut gencleri hazirlayip yerli yetistirmek gerekli. Zaten sinirlama yok yabancida iyisini alip , gencleri yedeklemek

Belhandayı Sol Kanata (LW)
Ardayı ortaya alırsak iyi bir iş yapmış oluruz , Aksi takdirde Sneijder performansı gören bu taraftar Ortada oynayan Belhandayı sönük görecektir diye düşünüyorum , Belhandanın sol kanatda daha iyi performans ortaya koyacağını tahmin ediyorum

Ardayı ortaya alırsak iyi bir iş yapmış oluruz , Aksi takdirde Sneijder performansı gören bu taraftar Ortada oynayan Belhandayı sönük görecektir diye düşünüyorum , Belhandanın sol kanatda daha iyi performans ortaya koyacağını tahmin ediyorum

Belhanda oynarsa sönük kalmaz ayağına top yakışıyor yeter ki oynasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feguli bu yuzden bekliyor gibi bence, arda ingiliz liginden baska yere gidemez avrupada. Hee milli takima donecekse oynamali kendi gostermeli buda biz oluruz. Su anda teknik adam haric sinerji cok iyi bence.

yav bu Transfermakt ne kadar keranacı bir site Ardanın piyasa değeri nasıl 24 milyon oluyor oynadığı takıma göre belirliyorlar piyasa değerlerini bence

futbolcuları tek tek izleyip deger bicmiyorlar, standart bir scorecardları var, oynadıgı ligin basarısı, oynadıgı takımın basarısı, bireysel istatistikler gibi bir sürü parametreye göre bir deger hesaplanıyor otomatik olarak

Arda ile Selçuk sahadaki karakterleri itibariyle zıt oyuncular
Selçuk : Pısırık , olay yerine yanaşmayan , sahada arkadaşını öldürseler müdahele etmeyecek bir adam
Arda : Yukarıda yazılanların tam tersi o yüzden gelsin ama 1 yıllık kiralık fazlası olmamalı

Ardayı sol kanatta oynatmak takımı sol tarafta yavaşlatır topa basan bekleyen bir oyuncu el freni yani , Belhanda ise soldan içeriye girer çizgiye iner çalım var hız var Belhanda - Feghouli kanatı hızlı ve rakibi yoran bir kanat akımı olur ,

Ardayı sol kanatta oynatmak takımı sol tarafta yavaşlatır topa basan bekleyen bir oyuncu el freni yani , Belhanda ise soldan içeriye girer çizgiye iner çalım var hız var Belhanda - Feghouli kanatı hızlı ve rakibi yoran bir kanat akımı olur ,
Aslında belhanda kanada daha yatkın bir oyuncu.

feguliiiiii ?❤

Yalnız twitterda dönen muhabbet doğruysa Aspor'daki Mustafa Göksu son programını sunuyor olabilir. Yayın çıkışı alınabilir de.

Arda en iyi kanatta oynar beyler adam ortada bocaliyor iste hicmi izlemediniz barcada athleticoda

Feghouli bugün WestHam'ın yapacağı maçın kadrosuna alınmamış.Bunların ne maçı var bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt