Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın sol bek transfer listesi;
1f4cc.png
Jordan Amavi
Rahman Baba
1f4cc.png

Cristian Ansaldi
1f4cc.png

Asamoah (Anlaşma sağlandı)
1f4cc.png

Durmusi

hadi size iyi bi haber vereyim.atalanta laxaltı alıyomuş.spinazzola juventusa geri dönüyo (GDS)

[FONT=&quot]Bir stoper daha transfer etmek isteyen Galatasaray'da Denayer ismi gündemdeyken Igor Tudor'dan sürpriz bir talep geldi.[/FONT][FONT=&quot]Elindeki tüm stoperlerin sağ ayaklı olduğunu vurgulayan Tudor sol ayaklı bir stoper istiyor.[/FONT][FONT=&quot]Tudor'un bu isteği üzerine Leonardo Castan ismi gündeme alındı.

[/FONT]
DGxKScvXoAU3AHn.jpg

[FONT=&quot]Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Lemina, 20 milyon Euro karşılığında Southampton'a transfer oldu.

[/FONT]
DGxKB_sXYAEB4dZ.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Arda fiziğini düzeltir kafasını futbola verirse çok fark yaratır

[FONT=&quot]Külüpler Birliği başkanlık seçimlerine F.Bahçe, Fikret Orman'a karşı Dursun Özbek'i destekleyecekmiş.[/FONT]

[FONT=&quot]Asamoah: "Kulübe başarıyla hizmet ettiğime inanıyorum. 1 yıllık kontratım var, bonservisimi verin gideyim." (Tutto Sport)

[/FONT]
DGxG-TEXoAA8yI_.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Feghouli: "Fiziksel olarak kötü durumda değilim. Kulübümle antrenmanlara çıktım ve fiziksel yönden kendimi iyi hissediyorum."Feghouli: "İlk maçta da sahaya çıkmak ve bir an önce oynamak istiyorum."

DGxGYU2XsAUGuG0.jpg

DGxGQT0XgAAhM-l.jpg

Şimdi şöyle bir olay var

Hem asamoah hem feg gelirse

15 yab oluyor kural gereği birini göndermeliyiz

Sol açığa ve for de yabancı olursa 2 yabancı göndermeliyiz

Bu cavanda de jong donk monk gibi çöpler neden hala takımda?

Ne zaman kurtulacağız? Ağustos oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı sınırını aşarsak birini gönderme zorunluluğumuz yok ama 28 kişilik kadroya yazamayacağız. Her halükarda bizimkiler göndermek için kulüp bakıyorlardır. Bence DeJong'u gönderebileceğiz, belki maaşının bir kısmını bile vermeyi kabul ederler. Amerika'da bizde kazandığını veren çıkmaz zannetmiyorum. Cavanda meselesine hiç girmiyor. Gönderirken kesinlikle zarar edeceğiz. Ya maaşının büyük bir kısmını vereceğiz ya da tamamını vererek feshedeceğiz. Adama FM'de bile talip çıkmıyordu.

Donk da bence kalacak ki hiç istemiyorum saatli bomba herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt