Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: "Rizespor başkanı, Muriqi’yi 2.5 milyon €’ya Fenerbahçe’ye göndermek için can atıyor. Konu, Galatasaray olunca maalesef 10 milyon € talep ediyor.” (AsistAnaliz)

bizde dünyada forvet kalmamış gibi hala diretiyoruz. Ne gerek var ya bunlara para kazandırma

Ayart Vedat'ı sene sonunda gelsin sözleşmesi bitince. Beş kuruş da kazanamasın o Rizespor başkanı bozuntusu.

GÜNCEL |

Alp Pehlivan ;

Mariano ayrılığı sürpriz olmaz..

yerli rotasyonu için transferler yapıldı.. şimdi sırada CL transferleri var.

Banega , Cuma günü avukatı ve menejeri ile Sevılla ile görüşecek.. Monchi tok satıcı rolünde.. Banega ile GS anlaştı. ( TRTspor canlı )

Transfermarkt sihirbazı Serkan Reçber (4 Haziran 2019): “Ben Vedat’a o parayı vermem Erbaturcum... He naparım?..: Nikolay Komlichenko... 23 yaşında Çek Ligi gol kralı, nispeten!... maliyeti daha az”

Sirene dalla Turchia per Abel Hernandez. Lex attaccante del Palermo unidea del Fenerbahce‚ segnatamente del ds Damien Comolli. Contatti in corso‚ Fenerbahce che studia la situazione. La nuova idea per lattacco Abel Hernandez..

Nezaman adi cikacak diye bekliyordum

kücük bir göz attim... Iki veri hakkinda...

Cek liginde bukadar gol atilmasi, nekadar olagan diye ?

Son 10-12 yilda hic bir oyuncu cek liginde bukadar gol atamamis, genelde 20 ve hatta altinda dolasiyor gol krallari.

Negatif olarak ise su var. Cek liginde galiba en son büyük forvet ciktigi yaklasik 10 küsür önce Edin Dzeko idi.
Mücadelesi, tek vuruşları hoşuma gitti. Böyle videolardan anlaşılmaz oyuncunun yeteneği, kalitesi tabii ki ama Vedat'ın peşinde daha doğrusu Rize'nin peşinde koşmaktansa bunun gibi düşük maliyetli futbolculara bakılabilir.

Nakamba
Aboubakar
Chicharito
Banega

Bu 4'lü alınmalı , Diagnetor ve Fernando gitmeli.

nevzat'ı dinlemek kanserlik ya. çok itici

Atletico Madrid’in orta saha oyuncusu Rodri, 70M€’luk serbest kalma bedelini kendi cebinden(!) ödedi ve serbest kaldı. Rodri’nin Manchester City’e imza atması bekleniyor. FFP’yi delme çabaları

bu ney la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt