Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Bunlarin sabah aksam transfer haberini goruyorum. Ne bicim istir anlamadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle 15 - 20 milyonlardan bahsetmiyorumMillet bukadar para istenilen adamı sadece istastiklere kanarak kadar amatör değil belkide.
Ziyechi tarrağımın başı alırlar.sevilla 2 ortasaha daha alacak.ziyech ve maxime lopez
5 teklif erecek kadar da mal dergiler herhalde. 6 ay önce 13 milyona alınmış ve öyle veya böyle 30 gol atmış adama 5 mi teklif eden kulüp ağır gerizekalı olması gerekir galiba.oyle 15 - 20 milyonlardan bahsetmiyorum
5 milyon veren de mi yok
neden hic haber cıkmıyor
Altay Bayındır’ın Fenerbahçe transferinde sıkıntılar var... Ortalık karışabilir benden söylemesi.
@ertansüzgün
Ertan Süzgün yerli piyasaya hakim bir gazeteci,Altay Bayındır da mı yoksa fbye gitmek istemiyor...50 tane kaleci var giderse salaklık zaten
o zaman satamayacagız bu herifi5 teklif erecek kadar da mal dergiler herhalde. 6 ay önce 13 milyona alınmış ve öyle veya böyle 30 gol atmış adama 5 mi teklif eden kulüp ağır gerizekalı olması gerekir galiba.
Ha ederi 5 belki gerçekten
Büyük ihtimal benimde tahminim bu yönde maalesef. Bir umut Araplar var işte.o zaman satamayacagız bu herifi
bu sonuc cıkıyor
sevilla 2 ortasaha daha alacak.ziyech ve maxime lopez
Ziyech reddetmiş ama lopez olabilir belkisevilla 2 ortasaha daha alacak.ziyech ve maxime lopez
bence zararı sineye cekip satmak lazımBüyük ihtimal benimde tahminim bu yönde maalesef. Bir umut Araplar var işte.