Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.929
- 11.257
- 1.838
merih bize gelmezdiOzan'ı sattığımız gibi Merih'e çökmemiz lazımdı.
adam planını avrupa uzerine yapmıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merih bize gelmezdiOzan'ı sattığımız gibi Merih'e çökmemiz lazımdı.
Yaşı küçük diye hafife alınmamalı, yeni jenerasyon cin gibi. Ailesinden daha önemlisi menajeri vardır zaten onu yönlendirecek. Kaldı ki gerçekten kendine güveniyorsa Galatasarayımıza gelmesinin hayatının fırsatı olabileceğini görür pekala; biraz güven verebilirse Muslera' nın veliahtı payesine erişir...altay ufacık cocuk
oyle bisey yapamaz
ancak ailesi hasta galatasaraylı falansa belki olur
Ekli dosyayı görüntüle 50285
Boyle birsey yapmis Juve taraftari. Komigime gitti. De Ligt beklerken sapkadan Demiral cikti gibi
Alamıyor deniyordufener pay alıyor mu
Adam her sene, 10 sene gibi yaşlanıyor.![]()
Sen hala gitmedin mi
genel olarak dogru ama muricin durumuyla altayın durumu aynı degilYaşı küçük diye hafife alınmamalı, yeni jenerasyon cin gibi. Ailesinden daha önemlisi menajeri vardır zaten onu yönlendirecek. Kaldı ki gerçekten kendine güveniyorsa Galatasarayımıza gelmesinin hayatının fırsatı olabileceğini görür pekala; biraz güven verebilirse Muslera' nın veliahtı payesine erişir...
FB nin ise ne yaptığı belli değil, nerede geçen yıl Altınordu' dan aldıkları çocuk?. Daha Mert' i almaya çalışıyorlar; Altay doğru dürüst bir resmi maçta eldiven giymeden seneye bir başkasına sulanmaları muhtemeldir. Empati yaparak söylüyorum bunları...
TM da sözleşme bitiş tarihi 2020 görünüyor diye öyle dedim zaten!genel olarak dogru ama muricin durumuyla altayın durumu aynı degil
4 yıllık sozlesmesi olan kendini kanıtlamamıs 21 yasındaki cocuk oyle kolay restlesemez kulubuyle
maaşları veremiyor Ankaragücü galiba futbolcularagenel olarak dogru ama muricin durumuyla altayın durumu aynı degil
4 yıllık sozlesmesi olan kendini kanıtlamamıs 21 yasındaki cocuk oyle kolay restlesemez kulubuyle
oyleyse sorun yokTM da sözleşme bitiş tarihi 2020 görünüyor diye öyle dedim zaten!![]()
Bu arada, Erdogan olmasaydi trabzon cok net men yerdi.
200M TL borc silinmis
bizde enayi gibi riva'yı falan sattık zamanında. Şimdi krize girsek satacak bir şeyimiz kalmadı.
reisle aramiz iyidir, fenerle bozuk bence mali moc yuzunden
Nereden biliyorsun dostum TV den mi takip ediyorsun yoksa yönetimde adamın mi varadama teklif bile yok
sen ne anlatıyon