Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altay ufacık cocuk
oyle bisey yapamaz
ancak ailesi hasta galatasaraylı falansa belki olur
Yaşı küçük diye hafife alınmamalı, yeni jenerasyon cin gibi. Ailesinden daha önemlisi menajeri vardır zaten onu yönlendirecek. Kaldı ki gerçekten kendine güveniyorsa Galatasarayımıza gelmesinin hayatının fırsatı olabileceğini görür pekala; biraz güven verebilirse Muslera' nın veliahtı payesine erişir...

FB nin ise ne yaptığı belli değil, nerede geçen yıl Altınordu' dan aldıkları çocuk?. Daha Mert' i almaya çalışıyorlar; Altay doğru dürüst bir resmi maçta eldiven giymeden seneye bir başkasına sulanmaları muhtemeldir. Empati yaparak söylüyorum bunları...

IMG_20190705_195134.webp
gelmis

Gsfans zamanı resmi site için inşaatın fotolarini biz çekiyorduk.klup binasına çok gider gelirdi ekip.haldun reis dönemleri

Bir cok oyuncunun haberini çok önceden alırdık ,ama yönetim odası dışına çıkmazdı.

Burdaki adminlerinde bağlantısı vardır diye tahmin ediyorum.biraz sıkıştım belki oterler :)

Yaşı küçük diye hafife alınmamalı, yeni jenerasyon cin gibi. Ailesinden daha önemlisi menajeri vardır zaten onu yönlendirecek. Kaldı ki gerçekten kendine güveniyorsa Galatasarayımıza gelmesinin hayatının fırsatı olabileceğini görür pekala; biraz güven verebilirse Muslera' nın veliahtı payesine erişir...

FB nin ise ne yaptığı belli değil, nerede geçen yıl Altınordu' dan aldıkları çocuk?. Daha Mert' i almaya çalışıyorlar; Altay doğru dürüst bir resmi maçta eldiven giymeden seneye bir başkasına sulanmaları muhtemeldir. Empati yaparak söylüyorum bunları...
genel olarak dogru ama muricin durumuyla altayın durumu aynı degil
4 yıllık sozlesmesi olan kendini kanıtlamamıs 21 yasındaki cocuk oyle kolay restlesemez kulubuyle

Bu arada, Erdogan olmasaydi trabzon cok net men yerdi.

200M TL borc silinmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt