Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.498
- 26.305
- 2.083
Bu riske girmemeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu riske girmemeliyiz
Büyük fırsat transferi, Onyekuru da çapraz bağ sakatlığı ile gelmiştiebubekir saglam olsaydi suan 20m euroya adadaydi
Bu riske girmemeliyiz
Var mı önerin? Yerli kim gelse daha iyi olurdu mesala? Somut isim yazarsan fikrini öğreniriz bizde.Bu seneki transferler bana Özhan Canaydın dönemini hatırlatıyor. Nerde emekliliği gelmiş eski püskü oyuncu var alıyorduk. Haim Revivo bile gelmişti utanç verici bir transfer politikamız vardı. Teknik direktör yüne Fatih Terim'di. Geçen yılki hamlelere bakarak akıllanmışız demiştim ama, görüyorum ki kulüp yine aynı. Şener, Babel, Adem Büyük vs geldi. Arda Turan'lar, Mehmet Topal'lar, hatta Emre Mor'lar konuşuluyor. İşin en kötüsü de bunları gelsin diyen taraftarlar var. İlk maçta bu takım çöp diyecek olan taraftarlar.
Akıllanmayız biz.
Fransa milli takimindan birisimi?Galatasaray sözlükte güvenilir yazarlardan "gurrpegi" l'equipe için şöyle yazmış:
Kimden bahsediyor acaba?
sadece bir kere ciddi sakatlandi oder capraz bag. yoksa tek tük mac kacirdi hepabubakarın dizler bitik diyolar doğru mu acb