Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneki transferler bana Özhan Canaydın dönemini hatırlatıyor. Nerde emekliliği gelmiş eski püskü oyuncu var alıyorduk. Haim Revivo bile gelmişti utanç verici bir transfer politikamız vardı. Teknik direktör yüne Fatih Terim'di. Geçen yılki hamlelere bakarak akıllanmışız demiştim ama, görüyorum ki kulüp yine aynı. Şener, Babel, Adem Büyük vs geldi. Arda Turan'lar, Mehmet Topal'lar, hatta Emre Mor'lar konuşuluyor. İşin en kötüsü de bunları gelsin diyen taraftarlar var. İlk maçta bu takım çöp diyecek olan taraftarlar.
Akıllanmayız biz.

Diz sakatlığı problem değil. Yeterki kafadan sakat olmasın...

Muriqi sağlam oyuncu Aboubakar tercihinin yanına böyle bir oyuncu istememiz mantıklı geldi açıkçası

Okaka yarım devrede 6 gol atmış ortalaması da 60 dakika civarı, kaşar topçu iş yapar gelsin.

Bu seneki transferler bana Özhan Canaydın dönemini hatırlatıyor. Nerde emekliliği gelmiş eski püskü oyuncu var alıyorduk. Haim Revivo bile gelmişti utanç verici bir transfer politikamız vardı. Teknik direktör yüne Fatih Terim'di. Geçen yılki hamlelere bakarak akıllanmışız demiştim ama, görüyorum ki kulüp yine aynı. Şener, Babel, Adem Büyük vs geldi. Arda Turan'lar, Mehmet Topal'lar, hatta Emre Mor'lar konuşuluyor. İşin en kötüsü de bunları gelsin diyen taraftarlar var. İlk maçta bu takım çöp diyecek olan taraftarlar.
Akıllanmayız biz.
Var mı önerin? Yerli kim gelse daha iyi olurdu mesala? Somut isim yazarsan fikrini öğreniriz bizde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Porto ikna edilir bugün baya fotolar paylaşıldı, yönetim, teknik ekip herkes çalışıyor

Aboubakar iyi güzel hoş ama ben Ze Luis transferine üzüldüm. Porto 8.5 milyon euroya kaptı biz son gün teklif götürdüğümüz için adamlar kabul etmedi sadece astronomik teklif gelirse satıcaz dediler ve haklı olarak bize 20-25 milyon euro fiyat çekmişlerdi. Diagne'ye parayı gömmeseydik bu yaz Ze Luis'i rahat alırdık

.

Ekli dosyalar

• 9CFD02F3-B7F5-4785-81BC-DEE5DA311AAA.webp
    9CFD02F3-B7F5-4785-81BC-DEE5DA311AAA.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 149
Onyekuru Belhanda Feghouli
Babel Belhanda Feghouli
Onyekuru Feghouli Babel

Gibi formasyonlar oynanır

Aboubakar Muric Ali Yavuz
Babel Onyekuru Feghouli Metehan Yunus
Banega Fernando Belhanda Donk Atalay Celil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt