Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat Muriqi ve menajerine baskı, hatta tehdit var. Oyuncunun fenerbahçe’ye gitmesi için...

Baskı neyse de... tehdit neyin nesi? Rize başkanı silah mı dayadı kafalarına

Abubakar okuz gibi kuvvetli bir oyuncu ayrica genc te sayilir yasi 27 bu tip oyuncuya sakatlik koymaz sadece form tutmasini beklersin bu adam turkiyede sakatlansa 4 5 ayda geri dondururlerdi porto gibi kulupte risk alinmaz 6 ayda donecek adam 1 senede doner ama saglam doner bizde bakar bakar 250 gun sakatmis cop deriz zaten sakatlanmasa su piyasada porto en dusuk 30 milyona premier lige cakmisti

Bu Ali Koç sinsidir demiştim. Demin bir yazı okudum. Fener'in bu bağış vs olaylarındaki paraların bir kısmını Ali Koç oyuncularin maaşını düşük gösterip geri kalanı elden bu paradan vermek için kullanıyormuş. Bkz: Kruse ve şimdi de Rodrigues için 1.5 elden 2.5 resmi diye okudum. Ne kadar doğru bilmem ama ben bu sinsinin bunu yapacağına inanıyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız eminim ki Rize başkanı görüşmeleri şu şekilde yürütüyor Vedat konusunda....

Rize başkanı : alo başkanım... Ali başkanım... Ben Hasan.... hasan Kartal başkanım. Abicim bu Vedat tutturmuş cincona gidecem diyor başkan abim ya.
Seneye bedava gidecek başkanım mecbur satmam gerekir Rize'nin menfaatini de düşünerek.....

Ali.. koç: len... başlatma Rizenden. Şanlı fenerden daha mı önemli len Rize!? Satma o zaman...tut elinde ama biz yine ikna etmeye çalışırız merak etme sen. Ha olmadı gelirsin Kadıköy'de locamda istediğin zaman gelip birlikte şanlı fenerimizi izleriz birlikte ve birkaç meseleyi de konuşuruz ilerisi için ;) ....

Bu L'ÉQUIPE haberi ortaya çıktı mı, sözlükte biri yazmış

Süleyman Rodop

1-Rizespor Başkan ve yöneticileri Vedat’a “ Fenerbahçe’ye gitmez isen kadro dışı kalırsın” diye gözdağı verdiler..
Vedat ise “ kararıma saygı duyun”. Diye cevap verdi..

Muriqi koca sezon kadro disi birakacal diye tehdit etmislerdir

Rodop

2-Fenerbahçe’nin kendilerini istemeyen Vedat’ın direncini kırmak için Rizespor ‘a 4 futbolcu ve 6 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Ancak şu ana kadar futbolcunun direncini kıramadı..

Hahahhaha dün yazdığım gibi oldu.Şikeci şerefsizlerin yalaması Hasan Kartal kadro dışı diye tehdit etmiş.

Rodop

2-Fenerbahçe’nin kendilerini istemeyen Vedat’ın direncini kırmak için Rizespor ‘a 4 futbolcu ve 6 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Ancak şu ana kadar futbolcunun direncini kıramadı..
Kütüğün direncini kırmak için kulübe yapılan teklifi yükseltmek ne alaka?Oyuncuya yaptığın teklifi yükseltirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt