Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanmıyorum
hangi futbolcu kabul eder bunu
sigortasız kacak isci mi bu adamlar
yarın oburgun parasını alamazsa kime nasıl dert anlatacak

Başakda oynayan jojicin KARADAGLI yakin arkadasi da Başaktan el altindan para aldiğini söyledi.
Bir kismi resmi, bir kismi el altindan vergisiz. Istanbul cennetmiş.

Polonyali gencler, genelde cogu Italyayi gidiyorlar.

Iskandinav ulkelerinden cogu Hollanda/Belcika/Almanya'ya gidiyorlar

Bizim gercekten basarili scouting yapabilcemiz yer

Fransa ligue 2

Peru/Arjantin/Colombia/Chili gibi ulkeler onlarada, ordaki buyuk takimlar kapmadan.

türk takımlarının scoutingi yoğunlaştırması gereken yer eski yugoslavya

Vedatı fener almak zorunda bu gurur meselesi oldu çünkü. Düşünün bir anadolu topçusu çok paraya rağmen feneri istemiyorum diye açık beyan veriyor. Bu hastalık gibi yayılır ve fener 2.sınıf anadolu takımı oluverir zamanla. Alikoçun ve fenerin itibarı yerle bir oldu. O yüzden 6-7 neyse verip gururunu kurtarmak zorunda. Sonunda birşekilde ikna edeceklerdir vedatı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendilerini istemeyen bir adama dünya para verip alma ezikliklerini izlemekte başka bir keyif olur bence alsınlar sıkıntı yok yeni bi rezillik izlemiş oluruz kendilerinden. Gerçekten bizim takımı istemeyen bir oyuncunun bizim takımda olmasını asla istemem sonuçta adam para için bile gelmeyi kabul etmiyor.

muslera
mariano----luyindama----marcao----nagatomo
cuellar----banega
emre mor----feghouli----babel
-----abaoubakar-----

belhanda 8 + diagne 14 = 22 milyon euro
uzun zaman sonra icimze en cok sinen takim haline gelir!!!

kendilerini bu kadar küçük düşüren bi camia görmemekle beraber,umarım vedatı yüklü paraya alırlar.uefadan ceza kapıda zaten,birini satar ya da satmazlarmühim değil.ne de olsa gözleri karardı dallamaların : )))) şampiyonluk gelsin,gelmesin 2 -3 yıl men de öyle yerler.5 yıl avrupa göremezler.çünkü şampiyonlukla alakası da yok men olayının,biz neredeyse yiyoduk geçen sene şampiyon olmamıza rağmen.musfata cengiz ve ekibi sağolsun

Mitro da Muriqi de yetersiz.

Mitro'yu hic sevmem ve gelmemesi icin de kiicimi yirtmistim burada.

Ama ve lakin Mitro 10 tane Muriqi eder kurnazligi, tecrübesi ve son vurustaki akli ile.

Mitro iyi bir hazirlik kampi ile fiziksel olarak fit hale gelirse cok daha fazla katki saglar.

Muriqi'yi bu sartlar altinda almak hainliktir. O paralari orta saha transfer icin harcasinlar daha mantikli.

AmpleTemptingCirriped-size_restricted.gif

Fb nin 6 M iddalarına inanmıyorum. Hasan Kamili Gn nin teklifi az daha yüksek ama yetersiz demedi mi.

Futbolcuda rest çekti. Fb geri adam atar esikliğini yaşar. Aziz gibi iş bitici değil yalı çocuğu.

2 hafta içinde formamızı giyer vedat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt