Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakın gitsin,6m euroyu vedata gömerse iyice batar bunlar.Zaten uefa enselerinde sağlam da bir ceza yediler mi toprak atılır artık

yaw ne anlatıyon muzo kulüplerin peşinde dolandığı herife muğdatın yerine oynar diyon

dediğim şey çok karmaşık biley değil herif daha kolay forma giyeceği yeri tercih etmiş olablr diyorum neyine itiraz ediyorsunuz ki biz de daha rahat mı ilk 11 olur

fikrimi belirtiyorum muzo benle emir kipiyle konuşma saygısızlık diyon bir de

@Murat Saylak sen ne diyorsun bu işe haa

Yaw knk sinan gumusun bile 20 25 mac oynadigi bir kadromuz var
Vedat ta 50mac oynarim diye gelmiyordur
Ben diyorum ki bize gelseydi yine rahat 25 30mac sure bulurdu
Feneri sirf fazla oynayacagim diye tercih etmesi bana anlamsiz geliyor bizde de oynayabilir

İstedigimden degil ama bu Vedat'i biz alacagiz bence sacma sapan aciklamalar yuzunden yine transfer degil de gurur meselesine dondu olay sirf bu yuzden alacagiz.
Umarım alamayiz yerli olma ihtimali yok gibi bişey ve 4 5 milyon gibi rakamlar edecek oyuncu değil
1 kere teklif verip bu işi hiç uzatmamak lazımdı bize skorer golcü lazım Vedat yardımcı forvet pivot tarzı

4mye Fernandoyu satıp 7mye Banega'yı alacağız neden bilmiyorum ama bu sezon Avrupada takas olmuyor böyle oluyor transferler

ulan bu fenerdede hiç mide yokmuş hakikatten. zorla tehditle oyuncu alıyorlar. ellerinde patlasın inşallah

5 milyona Fernando gibi bi oyuncuyu verirsek buyuk hata yapmis oluruz. PiyasA ucmus durumda. Gomisi 6 ya saatik 20 milyon harcadik yerini hala dolduramadik. yeni forvetle beraber muhtemelen 15 daha harcariz bu 35 milyona cikacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt