Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Rize başkanını adam yerine koydular ya buda güvenlik kamerası görse konuşuyor fırsat bu fırsat diye.

Fernando ile ilgili gelecek planlarimiz var,takimin onemli parcalarindan biri,satilik degil sn Monci he ama 15 milyona olur bak,o zaman gelecek degistirilebilir

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Biz hiçbir oyuncumuzu burada zorla tutmuyoruz. Bizde mutlu olmazsa istediği gibi önünü açarız. El Kabir'in gelecek sene Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum. Kendisinin burada önü açılacak."

:d

Fernando+2 =banega

Yoksa ruyalarinda gorsunler Fernandoyu

Muriç sorusunu sordular yeni Muriç, El Kabir diyor :asd:

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Biz hiçbir oyuncumuzu burada zorla tutmuyoruz. Bizde mutlu olmazsa istediği gibi önünü açarız. El Kabir'in gelecek sene Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum. Kendisinin burada önü açılacak."

:d
Aldığı adamı sanki tanımıyoruz adam güreşçi gibi seneye Avrupaya değil de PTT.1 lige gider en fazla futbolun başındaki başkanların vizyonuna bakar mısınız renkdaşlar ...

D-oP524XoAAmp8Y

Yaklasiyor yaklasmakta olan

Vedat bize gelmez beyler. Adam rizede istenmeyen adam ilan edilmek üzere başkanın hal ve hareketlerine bakarsak. Baskıyı kaldıramaz fenere imzalar

transfer komitesi başkanı abdürrahim albayrak olan takımdan hayır beklemeyin derim!!
scout ekibi: şu oyuncuya teklif götülelim hocanın fikrini almalıyız
abdurrahim albayrak: rahatsuz etmeyelum hozamu bizum rizeden vedat vardur ona teklif götürelum sevgili sıkat ekubu

Reis takımın kötü oyununun tek sebebi Belhanda mı sence ? yani Belhanda giderse oyunumuzu düzeltebilir miyiz ?

Bence tam tersine Feghouli&Belhanda ikilisine dokunmamak gerekiyor bu ikili çoğu maçta kilidi çözen adam oldu. Fernando&Mariano ve Nagatomo üçlüsü bence asıl değiştirmemiz gereken adamlar, sırasıyla Nakamba&Linnes ve Jetro üçlüsünü monte edebilirsek yerlerine çok daha akıcı bir futbol izleriz

bu klüp belhandadan çok daha iyi oyuncu alabilir.Bunu neden yapmayalım.
heleki 8-10 milyon civarı veren varsa çok rahat belhandadan daha iyi oyuncu bulabiliriz.Yahu hepsini geçtim adam kırmızı cepde geziyor.Sıkıntılı adam.

tabiki kötü oynamamızda tek sorun belhanda değil.Takım savunması çok kötü.Bu tudor zamanından beri bu şekilde.Demekki oyuncularda sıkıntı var.O yüzden çok değişiklik yapmamız lazım.
sol bek sağ bek konusunda kesinlikle katılıyorum.
Ama belhandanın fernandodan iyi performans gösterdiğine kesinlikle katılmıyorum.
belhandayı kesinlikle elden çıkarmaıyız.

bu takım ilk 11 de ne kadar değişiklik yaparsa o kadar iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt