Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim cok ama cok agir, 1,5 ay gecti ve hic bir satis yok.

Satis konusunda en rezalet kulup olabiliriz.

Icardiyi alalim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Diagne,Belhanda,Mariano,Fernando yu satıp bu oyunculardan gelen parayla kira ücretini de biraz fazla tutarak Nainggolan+Aboubakar+Onyekuru+Seri kiralık, Banega yı bonservisi ile alsak mükemmel bi transfer sezonu geçirmiş oluruz. Tabi bunların hepsinin aynı anda olması hayal,özellikle nainggolan ve seri yi ikna edemeyiz.

Banega da Aboubakar da olmayacak gibi

peki biz bu hıyarı neden aldık? Heralde can havliyle geçen sene
Evet, Gomis'in anlamsız tripleri ve ayrılışı - Eren'e mahkum kalmamız hatta Sinan'ı denememiz- Ara transferde neredeyse her kulübün bizim forvet alacağımızı bilerek fiyatları 2ye katlaması - Hocanın erenle sinanı silmesi ve Diagne tek başına olmaz bi de yedek olsun demesi- Ara transferde bile son günü beklememiz. Hepsi birleşince bu ikiliye kaldık şimdi de ikisinden de kurtulmamız pek olası değil

bizim yönetim sirf yedek külübesini nasil güclendiririm calismasi yapmis, bunu basarinca birden bosda kaldilar, daha zamanimiz cok diye son güne kalir bu is. Transferde bunlar kadar beceriksiz yönetim varmi acaba? Arkadas bu muriqi icin sen bir teklif yaparsin bitti, rize senin verdinin iki katinimi istiyor, bizle alay mi ediyorsunuz diyip o masaya dan ayrilir birdaha dönmem. Anlasilan menajerlere baglantimizda cok kötü hic bir oyuncu elden cikaramiyoruz, herzamanki gibi yönetim sinifta kalmistir, bu heriflerde vizyon sifir beceri desen hic önlerinden gecmemistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt