Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği futbolcular: (Daily Mail)

Danny Rose

Trippier

Aurier

Wanyama

Janssen

Cameron Carter-Vickers

Josh Onomah

Marcus Edwards

Fenerbahçe'nin 'Merih Demiral'ı biz yetiştirdik' diyerek UEFA'ya yaptığı yetiştirme bedeli ücreti başvurusu reddedildi. [Hürriyet]

SON DAKİKA | Vedat Muriç: "Hiçbir takımla anlaşmadım. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" [A Spor]

emre kaplan 4 saat önce bunu yazdı. kendi kendini 4 saat içinde haksız çıkartamaz herhalde :D

vedat : kuzenim yazmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Imzami su sekilde revize etmeme ramak kaldi

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Renkdaş, genç futbolcu bi bok yapmasa bile değerini kaybetmiyor. 21-22 yaşında aldığın hiçbir topçudan zarar etme ihtimalin yok. Kör carolu bile alan çıkıyo işte :). O yüzden genç alın diyoruz işte.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayrovic ve ontivero ikilisini saymıyoruz demi?

6 milyon Euro zarar etmiştik.
Tarık camdalı hadi türk olduğu için saymıyoruz zaten galiba.

Ya herkesle söylüyor, söyleyip çıkmadıklarını listelesek forumun datası yetmez böyle ebemde bilir ayrıca zaten Falcao bize her sene yazılır içimiz şişti bu yalandan bunda habercilik kısmı ne sanki. Podolskinin gelmeden her yaz bize yazılması gibi veya işte geçen yıla kadar İbra vs bunlar külttür yani.

Ben Asporda yada Trtsporda bu adamı izledim. Ben kendim şahidim Galatasaray falcao ile ilgileniyor diye.

Birde herkeste söyle algı var. Medyada bir isim geçtiyse hemen o isim olacak. Eminim Galatasaray şu transfer döneminde onlarca oyuncu ile ilgilenmiştir. Bazısı Red etmiş. Bazı sını kulup bırakmamış bazısı yüksek maaş istemiş. Bazısına yüksek bonservis çekiyorlar olmuyor.

Türk bazısınından bagımsız yabancı basında bir çok oyuncu ismi çıktı. Hangisi geldi? Belki onlarca isim çıktı. Hangisi oldu? *

Ben gördüğümü söylüyorum. Bu baglamda da adamın hakkını teslim ediyorum.

Muriç: "Bana Rizespor tarafından bir fikir ve tercih hakkı tanınmadı. Ben ilk etapta oynamak istediğim kulübü söyledim. Fakat sonrasında bunun dışında gelişti her şey."

Hocam öyle ama bizim taraftar o sabrın %0,1'ini göstermez. Genç oyuncular hamlaşana kadar 3-4 sezonu gözden çıkarmalısın önce. Elimizde ki yaşlılara falan da alıcı bulmak lazım önce. Uzun iş bunlar, Fatih Terim o topa girmez, yönetim desen hiç hiç girmez. 3 maç ard arda mağlubiyet alsak herkese istifa der bu taraftar çünkü.
Esas problem bu evet. Gunluk yasamak. Maalesef, bizim gibi yuksek gelir grubunda olmayan ama bu sekilde gunluk isim transferi ile devam etmeye calisan kluplerin yasama sansi kalmadi. Ilerde satabilecegin adam almaktan baska sansin yok.

Kulüplerin anlaşmasını bekliyo da Galatasarayin anlasmasini bekliyo hala,siz ne diyorsunuz ya ahhhaha.neyse umarım gider fenere

D-z9qDbWwAAss83

Avrupa'da ki piyasa bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt