Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.987
- 7.465
- 1.548
Yav delirtmeyin adamı. Vedat dediğiniz adamda ne top sürme var,ne top kontrolü var. Nefes aldırmazlar bu herife burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk defa dogruyu söyledi. Bir çok programda falcao ismini söylemişti. Hakkını da teslim edelim.
Hayrovic ve ontivero ikilisini saymıyoruz demi?Renkdaş, genç futbolcu bi bok yapmasa bile değerini kaybetmiyor. 21-22 yaşında aldığın hiçbir topçudan zarar etme ihtimalin yok. Kör carolu bile alan çıkıyo işte. O yüzden genç alın diyoruz işte.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O ne dedi?Adminler uyumayın gurrpegi arkadaşı foruma transfer edin her transferi yönetimden beklemeyin.
SON DAKİKA | Vedat Muriç: "Hiçbir takımla anlaşmadım. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" [A Spor]
Ya herkesle söylüyor, söyleyip çıkmadıklarını listelesek forumun datası yetmez böyle ebemde bilir ayrıca zaten Falcao bize her sene yazılır içimiz şişti bu yalandan bunda habercilik kısmı ne sanki. Podolskinin gelmeden her yaz bize yazılması gibi veya işte geçen yıla kadar İbra vs bunlar külttür yani.
vedat gelmesin yaRize ile fener çoktan anlaştı. Anlaşmayı beklediği takım biziz de işte paramızın o hıyar başkana gitmesini istemiyorum. Nefret ettim tipini şeettiğimin herifinden.
Esas problem bu evet. Gunluk yasamak. Maalesef, bizim gibi yuksek gelir grubunda olmayan ama bu sekilde gunluk isim transferi ile devam etmeye calisan kluplerin yasama sansi kalmadi. Ilerde satabilecegin adam almaktan baska sansin yok.Hocam öyle ama bizim taraftar o sabrın %0,1'ini göstermez. Genç oyuncular hamlaşana kadar 3-4 sezonu gözden çıkarmalısın önce. Elimizde ki yaşlılara falan da alıcı bulmak lazım önce. Uzun iş bunlar, Fatih Terim o topa girmez, yönetim desen hiç hiç girmez. 3 maç ard arda mağlubiyet alsak herkese istifa der bu taraftar çünkü.