Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat için paranın bir önemi yok ne demek?

Fener o teklif ettiği paraları alsın kıvırıp kıvırıp bir tarafına monte etsin demek! Menajeri açıkça bunu söylüyor..

Fakat bu ilginç camia halen kendilerini istemeyen futbolcuyu almak için çabalayıp duruyor. Bu nasıl bir yüzsüzlüktür lan.

Beğenmedikleri Vedat bile sektir çekiyor bunlara. Para için bile gitmem diyor :asd:

Bizimkiler de cikip demiyor ki biz almiyoruz kardesim vazgectik

Ne Vedat'mis be

ulan bizim mallar geçen seneki emre olayından ders almamışlar. takımda forvet yokken gidip tonla parayı emre'ye gömdüler. yine akıllanmamışlar ki vasat bir forvete tonla para dökecekler.

inşallah vazgeçilir bu transferden. tek korkum abdürrahim malı. gaza gelip gider 6-7 milyon euro bayılırsa resmen sıçarız.

Vedat önce fenerle görüşmüş, sonra biz araya girip işleri bulandırmışız. Güzel. Yönetimde gelişme var :D

Yarın Galatasarayın elinden kaptık açıklaması gelir
Muric'te ben fenerde oynamak istiyordum der kapanır
uA ve yusuf bey yaptığı talihsiz açıklamalarla yüz yüze kalacaklar sanırım

Vedat transferinin özeti şudur. Haluk Canatar yarin biter bu iş dedi.
Galatasaray Fenerbahcenin verdigini verirse Vedat Galatasaray da . Yarina kadar bekleyecekler.
Biz Şl oynayacagiz. Bize hizli bi forvet şart. Gecen yil eli ayagi hizi duzgun bi forvetimiz olsaydo gruptan lider cikmistik

Adamı zorla alacaklar aşağılık herifler. Sanki köle pazarından köle alıyorlar. İstemiyor lan işte sizi futbolcu . ne onursuz haysiyetsiz bir klüpsünüz siz ya

Ulan herif açık açık söyleyemiyor işte biz Galatasarayı istiyoruz diye. Ama fenere gitme mecburiyetinde kalacak anlaşılan. Ben onların yerinde olsam 4 milyon yıllık isterim g.t gibi kalsınlar ortada.

Adamı zorla alacaklar aşağılık herifler. Sanki köle pazarından köle alıyorlar. İstemiyor lan işte ne futbolcu ne onursuz haysiyetsiz bir klüpsünüz siz ya

İstemiyorum diye bişey demiyor adam hani nerde ? Baya baya menajeride işte yanlıyor fenere.

Ki zaten Adamla Nisan ayında görüşmüşler biz salça olmuşuz sonra

Bizden teklif bekliyorlar, Rodop acil toplantı demişti Fatih hoca ile bu konu görüşüldü muhtemelen, eğer teklif yapılırsa alırız, umarım almayız

bu haluk canatar bildiğin serdar azizin yaşlandırma tekniği uygulanmış hali

menajer futbolcu uyumu seviyesi 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt