Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür bir Akbaba mallığı daha yapmadık hiç yoktan. Gelişim var.

kral bıraktığı formasını tekrar giymeli

5cf11efb0f25441fe87809f5.jpg

harbıden neoluyor once abdurrahımın vıdeosu salındı sonra gecenın 3unde lazlar transferı acıkladı ınsan gercekten hayret edıyor

Vedatı kaptırdık mi simdi ben uyuyamam ama bugün gitti Kosovalı ibrahimovic.Comolli varken bizim işimiz zor beyler,ali koç ve comolli tam bela çıktılar,bu ikisi varken bize şampiyonluk hayal.Adamlar tuttuklarını kopariyorlar helal olsun yönetim dediğin boyle olur biz de hayal kuralım şampiyonluk falan diye herifler aldılar BAŞINI gidiyorlar.

Transfer yöneticisi şart artık apo ve Şükrü yapamıyor dedik kaç kere bu senede yakacaklar bizi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yabancı dil bilen, ahtopot kolları gibi irtibatları olan, iş bitirici, menejerleri kulübün menfaatleri için kullanabilecek birinin bu transfer işlerini yürütmesi lazım.. abdülrahim ve şükrü bunları başaramıyor, her sene aynı ağır aksak gidiyor işler.. diagne 42 maçta 40 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.. eğer böyle bir oyuncuyu bile pazarlamakta güçlük çekliyorsa ortada ciddi sorun var demektir.. şu fiko bile kimleri sattı.. ersanı 7 milyon euroya stma becerisi gösterdi..

Bizim için en hayırlısı oldu oh şükürler olsun. Isterse iki tane vatandaslik alsin bu adam yedekten öteye geçemez. Tek sezonluk patlamayla bir yere gelinmez. Guiza tek sezonda patlama yapti aldilar gördünüz acilarin çocuğuna bağladı. Diagne 30 tane atti gördük çocuktan daha tripli. Ya scout transferi ya ne yapacagi belli biri gelsin yolumuza bakalim. Koç da vizyon diye ağlamaya devam etsin. Aziz yildirim kadar olamaz. Sinsi köpek. Azizin hic değilse ne oldugu belliydi. Bu video bile Ali nin parmagindan cikabilir.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vedatı kaptırdık mi simdi ben uyuyam ama bugün gitti Kosovalı ibrahimovic.Comolli varken bizim işimiz zor beyler,ali koç ve comolli tam bela çıktılar,bu ikisi varken bize şampiyonluk hayal.Adamlar tuttuklarını kopariyorlar helal olsun yönetim dediğin boyle olur biz de hayal kuralım şampiyonluk falan diye herifler aldılar BAŞINI gidiyorlar.

işte o baş

Sir_aa6810_1873203.jpg

Sonunda bitti bu surec, bizim Vedat ile ilgilenmemiz bile hataydi

fb taraftarı bölünmüş durumda burda maliyet önemli, pahalıya patlayacak ve verim alamazlarsa makara olur.

Arkadaşlar FFP için sadece yaz ayını değil komple sezonu kapsıyor deniyordu, yani yaz transfer dönemini ekside kapatıp kışın satış yapsak problem olmuyormuş sanırım. Eğer bu gerçekse, biz yaz döneminde satış yapmadan aldığımız bonservisli oyuncuları ŞL listesine ekleyebiliyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt