Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Çöpmü shsjjdjdhd lige gelmiş geçmiş en kaliteli defansif orta saha adam ne çöpü ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöpmü shsjjdjdhd lige gelmiş geçmiş en kaliteli defansif orta saha adam ne çöpü ?
Üşenmeden okudum gerçekten işte Galatasaray Taraftarı dedim. Fatih Terim de tam olarak bizden bunu bekliyorSevgili GSC ailesi yatmadan evvel bir kaç şey söylemek istiyorum. Evet hepimiz kaliteli isimler istiyoruz buna bende dahil fakat biraz mantıklı düşününce fahiş maas ve bonservislere+ menajerlere yedirecek parasi yok artık takımımızın. Yani bir bakima bu sebepten mutluyum. Dursun döneminde arka arkaya adamlar geldi aldıkları maaşlar ortada. Menajerlere giden paralar ortada. 1 2 scout transferiyle ismi olan katki verecek adamlarin harmanlanmasiyla biz zaten yine kafaya oynariz merak etmeyin. Evet çoğunuz transferlerin bitirici bir ekip tarafindan yönetilmediğinin farkindasiniz haklisiniz da. Önümüzde güzel bir örnek var. Beşiktaş 2 sene sampiyon olup farkli bir boyuta geçecekken şuan nerede. Hemde baya oyuncu satmalarina rağmen. Ezeli rakip yillar önce Anelka'yi açıklayınca biz Ribery'i alınca topa tutulmuştu. Sonra başımıza gelenler malum. Top ülkelerle rekabet etmemiz mümkün değil. Ekonomiyi düzelte düzelte devam edip bir sekilde avrupada boy gösterdikçe ve müzeye kupalar ekledikçe daha iyi seyler göreceğiz. Birakin feneri kimi aliyorsa alsın adamlarin tek derdi sampiyon olmak. Seneye satacaklari adam sayisi 3u geçmez. Biraz akıllı olduk mu lige ambargo koymamamiz için sebep yok. Biz yeterki gereken desteği verelim. Ha baktık bu yönetim hala biseyler yapmiyor etmiyor elestirmesini biliriz. Ffp kiskacinda olan bir takım paldır küldür bütün transferleri 1 ayda bitiremez bu bir gerçek. Daha çok isim düşecektir buralara. Biz bize katki verecekleri topladik mi bizi top yıkmaz. Herkese iyi geceler
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hhahahahahahahahahahahaaVedatı kaptırdık mi simdi ben uyuyamam ama bugün gitti Kosovalı ibrahimovic.Comolli varken bizim işimiz zor beyler,ali koç ve comolli tam bela çıktılar,bu ikisi varken bize şampiyonluk hayal.Adamlar tuttuklarını kopariyorlar helal olsun yönetim dediğin boyle olur biz de hayal kuralım şampiyonluk falan diye herifler aldılar BAŞINI gidiyorlar.
Hadi len ordanBazen dusunuyorum da, bu yonetim ibra edilmemesi baya hakli gibi duruyor kafamda.
Cok amatorce yonetiliyor kulup.
1,5 ay gecti
sadece yedek kulubesine guclendirdik, daha satis bile yapamadik.
Hiç zannetmiyorum daha ucuza bu tür transferlerin olacağını.Vedatı isterdim potansiyel var ama maliyeti 6 milyonlara çıktıysa kalsın tabiki. Biz diagneyi satamadan forvet falan alamayız ki satılamayacak gibi duruyor. Parayı 8 numaraya harcamalıyız.
Vedat fbde başarılı olur bok atmaya gerek yok. Fernandao katkısı verir mesela. Sorun maliyetlerde ve rizespor başkanının tavrında. Bizden çok yüksek para isteyip, kazık atmaya çalışan bu adamla ş yapmaya gerek yok. Fbnin 6 milyonuda vermediğini görecez. Bizim tekliften daha düşük bir paraya aldılar. Bize 6 onlara 3.5 gibi. Ama kapalı kapılar ardında bir alışveriş olmuş olabilir.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o işler öyle değil kulüp izin veriyor oyuncunun menejerine istediğin takımla görüşebilirsin bize teklif getir diye, menejer haber gönderiyor takımlara e mecburen önce oyuncuyla anlaşıp sonra kulübü ikna ediyorsunBanega ve Aboubakar transferlerinde medyayı yemlediler sanki sozlesmeli oyuncunun kulübüyle görüşmeden anlasmanin hiçbir mantığı yok bırak Avrupa'yı bizim ligde bile bu iş boyle yerli oyuncuyla gorusmene bile gerek yok adam Galatasaray ismini duyunca ben sizde oynamam zaten demez önemli olan kuluple gorusup anlaşmak ...
Yeterli kadromuz mu var? Gecen sezon basaksehirin malli yüzünden sampiyon olabildik bu kadronun neresi iyi? Eline tarihi firsat gecmis iyi transferlere diger külüblere arani acmaya ama haftalarca varsa yoksa muriqiBizim mevcut kadromuz gayet yeterli ve kaliteli. Fener şuanda bizim seviyemizdeki kadroyu bile kuramadi. Mevcut oyuncuları eziklemeyin bu kadar.
Fernando Donk iyi orta saha. Mitroglou iyi forvet.