Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim tek konu Bu sikeciler nasil istedikleri gibi 5-6 Milyon bonservis ödüyor? Süper Ligde biz dahil hiçbir takim Bu dönemde rahat rahat çikarip öyle bonservis ödeyemez. Ya adamlar cezayi göze aldi yada UEFA bunlara bakmiyor.

Aldiklari adamlar tutmaz ve UEFA cezayi basarsa çok fena biterler Bu sefer

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Falcao, çalım yediğimizi düşünen arkadaşlarımızın oyalanması için ortaya atılmış bir isim çok bariz.

Fernando giderse şaka maka Donk Selçukla yeni sezona hazırlanacaz şu orta saha işi acil halledilmeli

belhanda kalıyor bu adam gidiyor..
bazılarına göre donk fernandodan 2 gömlek üstün.Ben göreceğim onları sezon ortsında donka nasıl sövüyorlar.Sempatik, kul tavırları varya tarafar sırf bu yüzden hayran adama..
biz daha çok rezvizyon yaparız.

muhatap olmaya grk yok böyleleriyle. Fernandonun kariyeri ortada, oynadığı oyun ortada. Sadece oyun zekasıyla bile donku donunda sallar.

Donk terim öncesinde istenmeyen adamdı girip bakılabilir donk başlığına. ben ilk alındığında olumlu bakmıştım denizli dönemiydi galiba. Sonra hayal kırıklığı oldu, terimle birlikte toparladı biraz ama 11 oyuncusu asla olamaz yani. kevgir olur orta saha, içimizden geçerler. Yoklukta oynatıldı, Feghouli gibi. Feg patlama yaptı, Donk toparladı biraz.

Bu takıma Fernando satılacaksa 3 tane orta saha lazım.

Benim anlamadigim tek konu Bu sikeciler nasil istedikleri gibi 5-6 Milyon bonservis ödüyor? Süper Ligde biz dahil hiçbir takim Bu dönemde rahat rahat çikarip öyle bonservis ödeyemez. Ya adamlar cezayi göze aldi yada UEFA bunlara bakmiyor.

Aldiklari adamlar tutmaz ve UEFA cezayi basarsa çok fena biterler Bu sefer

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
ya şu an hali hazırda ceza yiyecekler zaten.umurlarında değil,şampiyonluk içinde gözlerini karartmışlar ama ne karartma : )))) akbaba gibi saldırıyolar gereksizce.ve şampiyonluk olsun -olmasın seneye yine ceza yerler.biz gecen sene nerdeyse yiyoduk,şampiyonluga ragmen.müthiş savunmayla yırttık.bunlar battı,iflasta.o yüzden bataklıga gömüyolar kendilerini iyice

Vedat Muriqi ve menejeri Haluk Canatar, şu anda Fenerbahçe kulüp binasına geldi ve son detaylar görüşüldükten sonra bugün imza atılacak. [Sözcü]

Umarım doğrudur.

Bu adam 11 alınacaksa büyük hata olurdu. rotasyon içinde kimse bana miroğludan daha kaliteli olduğunu söylemez umarım. Şu miroğlu bir kamp yese de ne duruma geleceğini görsek.

Neresi yazarsa yazsın. Fenerlilerin bizim 3.75 teklifinden aza aldıklarına inanmaları ile bizim Falcaoya inanmamız aynı geliyor inandığımızdan değil öyle olmasını istediğimizden.

Galatasaray başkan yardımcısı twitterda vedat ile ilgili yorum yapmayacaktı. Yusuf günay taraftara oynayan bir adam, rezil etti kendini.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twit attı da ne oldu ki? Kendini asıl rezil eden fener. Pilot takımı Rize'den oyuncu alana kadar göbekleri çatladı. Façam iyice bozulmasın diye dünyanın teminatını vermek zorunda kaldı en sonunda vizyon başkanları. :D

Neresi yazarsa yazsın. Fenerlilerin bizim 3.75 teklifinden aza aldıklarına inanmaları ile bizim Falcaoya inanmamız aynı geliyor inandığımızdan değil öyle olmasını istediğimizden.
yalnız falcaoyu yazan yabancı medya,haber dogru olabilir.inanmakta serbestiz

Umarım doğrudur.

Bu adam 11 alınacaksa büyük hata olurdu. rotasyon içinde kimse bana miroğludan daha kaliteli olduğunu söylemez umarım. Şu miroğlu bir kamp yese de ne duruma geleceğini görsek.
Bende oyle dusunuyordum, konusulan rakamlar 4-5 milyon euro minimum. Dogru bir yatirim olmazdi bir rotasyon oyuncusuna.

Fernando'yu 4-5 milyon bonservisle satmak ahmaklık. O fiyata aynı performansı alamayacağız. Daha kötüsü hiçbir paraya o bölgeye 2 transfer yapmayı beceremeyeceğiz.

Ne vermişler kruse ye? Birde adamların geçen sene 3.5 verdiği adamları bu sene kiralik defediyorlar üzerin E birde 4 ile 6 arası bonservis veriyorlar ve sen iyi iş yaptılar diyorsun. Burada 3.5 bonservis versek yönetimi ipe götürecek en az 100 forumdas varken çok iddialı sözler yazmışsın kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O mesajı alıntıladığım arkadaşım comolliyi övmesi üzerine yazdım .
En az 3,5 alıyor kruse .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt