Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
AglattinNeyse hayal mayal yeni bir isim var elimizde artık, banega falan baymıştı. Geleceginden degil de işte![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AglattinNeyse hayal mayal yeni bir isim var elimizde artık, banega falan baymıştı. Geleceginden degil de işte![]()
Yanlız Baksanıza..__________Cuella
Banega___________Belhanda
Lakabı "Pitbull" koyulmuş Video da...
Cuellar'a olumsuz bakıyoruz ?Bu videoda yaptığı 150 hamlenin 145'ine burada faul çalarlar.
Olumsuz bakmıyorum lakin söylenildiği kadar temiz oynamadığını ifade ediyorum. Kazançlı bir transfer olacağı kesindir.Cuellar'a olumsuz bakıyoruz ?
s.a cuellar geldi mi
Yusuf Belcika,Hollanda,Portekiz de olsa en az 50-60 a alirlardi bu is boyle yapilmaz,Uefa ve Fifa icin diyorum.Yusuf Yazici lille e gitmis
17m euro +bonuslar(max3m)
Sonraki satistan yuzde 15pay
Golfcuye helal olsun
12mden buralara getirdi pazarligi
Yahu bir bucuk sezonda iyi oynadigi.mac sayisi besi gecmez,hala isme takipmis gidiyorsun. Mariano'da,Fernando'da artik tempo yapacak isimler degiller kabullen bunu gençBiz cidden Fernando gibi oyun görüşü olan geriden kilit açabilen orta sahayı nerden bulacağız. Adam çok kaliteliydi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz cidden Fernando gibi oyun görüşü olan geriden kilit açabilen orta sahayı nerden bulacağız. Adam çok kaliteliydi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi