Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.088
- 67.163
- 5.003
Bu yüksek mevkidekilerle görüşmeyi tercih ediyor kabul edeceğini sanmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yüksek mevkidekilerle görüşmeyi tercih ediyor kabul edeceğini sanmam
Asamoah100 defa söyledim bu banega transferide asamoah ve alan transferlerine dönecek. lig başlayana kadar banega banega deyip transfer sezonunun sonunda abuzerin birini alıp getirecekler sonra dolmuş şöförü çıkıp abup sabuk açıklamalar yapacak.
Kisin Defreli istiyoruz diyorlardi. Roma onu Barella icin + para teklifi yapmislar. Cagliari kabul etmezse, bize belki kiralik alternatif olurmu?
Vedat'ı alamadık diye gerildik değil demek istediğim. Ultraslan ve 2. başkanın saçma sapan açıklamalarından sonra gelişen bu süreçten bahsediyorum.Niye gerilelim ki? Tamam, kabul etmek gerekirse Vedat bizim de almak istediğimiz bir futbolcuydu ancak kulübü seçimi Fenerbahçe'den yana kullandı. Bizimkiler ellerindeki parayı Vedat için harcamak istemedi. Dünya'nın sonu değil. Bence şu zamanda açıklama yapmak da gayet mantıklı. Örneğin Falcao'yu yalanlaması iyi oldu. Taraftarın beklentisi ister istemez bu haberler yüzünden yükseliyor. Medya'nın yapmış olduğu algı operasyonları.
rodopu öven ben degildim vallahi,forum ciddiye alıyo diye bakındımRodop yalancısından hemen R gelmiş
Ne fark eder kiNeden hasan şaşa açıklama yaptırıyorlar dıgerlerine kramp mı girmiş
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi