Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asporda emre bol aponun 15 milyon euro videosunu yayınlatıp kıs kıs gülüyor
özel hayatın gizliliğini ihlalden çıktığı yere geri sokmaları lazım bunu

marcaoyu kaç kere izleyip aldık acaba?emondu izlemeye gittiler,luyindamayı begendiler ve hemen aldık.wamangitukaya 2-3 kere gitmişizdir.neden hala wamangituka için ciddi haberler servis edilmiyo?

D-8enUSWsAAwGUC

Ascacibar Stuttgart da kalmaya karsi degilmis. Onu Zenit de istiyor ve Stuttgart onu anca iyi bonservisle satar. Daha Donis, Thommy, Akolo, Kaminski falan satilacak diye, ucuza birakmazlar.

Ona benzer tip ama bizim orta sahaya iyi gider.

Yüksek maaş ile transferleri unutmalıyız artık. Marcao Loiuyindama Onyekuru tarzı transferlere devam. Hem genç hem maaşı az hem de para kazanma ihtimalin var en kötü Onye gibi kiralık alırız ama 2 senelik olsa daha iyi olur

L.Gustavo biraz yaşı olsa da çok farklı bir seviyenin oyuncusu
Ascacíbar'ı öylesine yazdılar diye düşünüyorum bize yar etmezler
Lemina bana göre Ndiaye'den çok farklı bir oyuncu değil
Nakamba zaten uzun zamandır yazdığım sık sık söylediğim bir oyuncu
M'Vila bildiğim kadarıyla Saint Etienne ile sözleşmesini uzattı
Josef'de benim çok sevdiğim bir oyuncu değildi ama fizik kalitesi ile bu ligde hep iş yapar

Ascacíbar / Lemina ve M'Vila üçlüsünü kafadan eliyebiliriz bu listede elde kalanlar ile Gustavo>Nakamba>Josef şeklinde sırası ile şansımızı deneyelim

İşin açıkçası Banega&Aboubakar gibi kaliteli 8 ve 9 numara transferlerimizi yapalım da ön libero da Donk oynasa da çok zoruma gitmez benim

Sevgili renkdașlar, gün içerisinde kız çocuğu babası oldum.
Galatasaray ailesine yeni bir birey kazandırmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyorum :)
Herkese benden like, bize de banega inş. amin :)
hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sevgili renkdașlar, gün içerisinde kız çocuğu babası oldum.
Galatasaray ailesine yeni bir birey kazandırmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyorum :)
Herkese benden like, bize de banega inş. amin :)
Renktaş gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt