Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama Feghouli geldi

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
feghouli için biz hem kulüple hem de oyuncu ile anlaşmıştık aylar öncesinden o iş bitmişti , geç gelmesinin sebebi kendi kulubünden alacaklarını tahsil etmek için beklemesiydi.

Menajerlere para vermek istemiyoruz muhtemelen yoksa Ahmet bulut gibilere para versek en çöp oyubcumuzu bile müşteri bulur satar

Muslera
Linnes.. Luyindama.. Marcao.. Nagatomo
XXXXX.. Banega
Feghouli.. C.Eduardo.. Onyekuru
Aboubakar

Kırıntılı
Şener.. Altyapı.. Donk.. Emre
Topal.. Salih / Çolak
E.Mor.. Jimmy.. Adem
Vedat - Babel

Ben Rodri transferini anlamadım bir türlü.
Bu adama sözleşmesini fesh etmesi için el altından para mı verdiler?
Yoksa bu adam bu kadar zengin olamaz.
Uefa buna nasıl izin veriyor onu da anlamadım

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cityden millet iyice şikayetçi. Ffpnin gözü üzerlerinde. Sahipleri el altından 70i yollayıp serbest bıraktırdı işte adamı. Kim neyi kanıtlayacak ki?

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe rotasını Rusya’ya çevirdi. Sarı lacivertliler, CSKA Moskova ile sözleşmesi soran eren Abel Hernandez ile masaya oturdu. Golcü oyuncu sarı lacivertli formayı giymeye yakın görülüyor

Kendisi suan bosta , para vermeden Muriqiden daha iyi bir forvet.

Emre Mor gelsin, onun 90 dk boyunca hiç defans yapmayışını aslanlar gibi kapatacak sönük ciğerli Nagatomo ustamız var. :asd:

beyler emre moru almaya kalksak bonservisi kac olur tahmin eden var mı
Bence 3'ten fazla etmez ama takimi da birakmaz 7 filan isterler o yuzden bu is bonservisle olmaz gibi belki kiralik + zorunlu opsiyon ile yol bulunabilir ama bizim icin elzem bir ihtiyac degil o yuzden girmeyiz bu topa.

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe rotasını Rusya’ya çevirdi. Sarı lacivertliler, CSKA Moskova ile sözleşmesi soran eren Abel Hernandez ile masaya oturdu. Golcü oyuncu sarı lacivertli formayı giymeye yakın görülüyor

Kendisi suan bosta , para vermeden Muriqiden daha iyi bir forvet.
O adamdan bi bok olmaz hacı. 2 tane sağlam sakatlığı var o sakatlıklardan sonra eski halinde değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt