Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmmm

@Keramettin TANRIVERDİ

Felipe melo ilk geldiginde, forum nasil karsilamisti?

Melo değilde Elmander ve Ujfalusi yorumları efsaneydi. Elmander'i niye aldık kiraya verelim yıldız bir golcü lazım deniyordu Neyse ki Liverpool'a müthiş bir gol atınca kampta homurdanmalar kısa sürede kesildi. Birde Sercan Y. yılın transferiydi. :asd:

Şöyle diyim Fernando,N’diaye ve Belhanda üçlüsünden memnun olmayan biz Mesa,Banega ve Belhanda üçlüsüne tüm sezon ana bacı düz gideriz. İyi kötü Fernando ve Ndiaye dribling yapıyordu. Mesa ve Banega ile yürüyerek oynarız. Eğer Banega gelecekse bize Mesa’dan daha kaliteli adam lazım.

Galatasaray İn büyüklüğünü ben tartışmam. Benim için dünya nın en büyük kulübüdür. Ben finansal yapının ve alt yapının kulüp büyüklüğü ile tarif edileceğini de düşünmüyorum.
Tamam bu konuda haklısın ama bu finansal konular geçici. Son 10 yıldır bu süreçte geriledik. Ülke ekonomisi ve klüp gelirleri bakımından çok ilerideler. Ama bizim oyuncularA verdiğimiz maaş bütçesi schalkeyi 3'e katlar. Biz bu maaş bütçesi bu takımların seviyesine çektikçe finansal sorunlarımız da azalacaktır. Ama bu süreç 1 2 senelik bi süreç değil. Belki 10 yıl sonra belki 15 yıl sonra. Bu arada avrupa başarılarımız ve ülke şampiyonluklarımızın yanından geçemezler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ispanyol oyuncularin belli seviye üstü oyuncularını elden çıkarmak brezilyalilari elden çıkarmaktan kolaydir ayrica. Jose Rodriguez i bile satmış bir takimiz. Ola ki Mesa tutmadi etmedi en kötü 2m a bir yere gönderirsin diye düşünüyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Melo değilde Elmander ve Ujfalusi yorumları efsaneydi. Elmander'i niye aldık kiraya verelim yıldız bir golcü lazım deniyordu Neyse ki Liverpool'a müthiş bir gol atınca kampta homurdanmalar kısa sürede kesildi. Birde Sercan Y. yılın transferiydi. :asd:

elmander transferi son sezonlarda az gol attığı için eleştirilmişti epeyce. ama sonrası malum tabi

maicon roque mesa

uzak dursunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle diyim Fernando,N’diaye ve Belhanda üçlüsünden memnun olmayan biz Mesa,Banega ve Belhanda üçlüsüne tüm sezon ana bacı düz gideriz. İyi kötü Fernando ve Ndiaye dribling yapıyordu. Mesa ve Banega ile yürüyerek oynarız. Eğer Banega gelecekse bize Mesa’dan daha kaliteli adam lazım.

Reis Fernando'nun depar attığını paralel evrenden mi bildiriyorsun?

Kardeşim jokey olmak için önce at mı olmak gerek ? Futbol tıp gibi teknik bilgi mi istiyor da tıp ile falan karşılaştırmışsın. Mehmet demirkol da o zaman bu işten ekmek yemesin ne futbol oynamışlığı var ne hakem geçmişi
İçerisinde teknik taktik strateji geçen bir olgudan bahsediyoruz. Jokey için at olmana gerek yok ama sürekli atların arasında olman gerek. Benim derdim her istenilen olmadı diye herkese bunlar bu işi bilmiyorlar denmesi...

Banega-ORBELIN PINEDA
Belhanda

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Fernando taktik açık bulunduğu için Beşiktaş maçları dışında yardırdıgını görmedim. Fatih hoca resmen Bjknin Bugını bulmuş.

İçerisinde teknik taktik strateji geçen bir olgudan bahsediyoruz. Jokey için at olmana gerek yok ama sürekli atların arasında olman gerek. Benim derdim her istenilen olmadı diye herkese bunlar bu işi bilmiyorlar denmesi...
doktor ornegi cok sacmaydı

arkadas gercekten sacma yorum yazmis
Saçma derken? Neye göre saçma? Dikkat edersen iyi kötü yazdım. Bizde biliyoruz maç başına 50 depar atmadığını. Ama arada gidiyordu Bjk maçında ki gibi. Attğı ve attırdığı golde uçarak gelmedi oraya herhalde. Yada yürüyerek.

D-_KTIlXoAEUrzN.png

fb iddiali bir anadolu takimi olma yolunda ilerliyor. Bu-sezon ilk 5 e oynarlar galiba, ama her sezon 100 milyon euro zarar edip nereye varacaklar? fb nin dokunulmazligi var. Yerlerinde baska kulup olsa kapisina kilit vurdururlardi.

Tamam bu konuda haklısın ama bu finansal konular geçici. Son 10 yıldır bu süreçte geriledik. Ülke ekonomisi ve klüp gelirleri bakımından çok ilerideler. Ama bizim oyuncularA verdiğimiz maaş bütçesi schalkeyi 3'e katlar. Biz bu maaş bütçesi bu takımların seviyesine çektikçe finansal sorunlarımız da azalacaktır. Ama bu süreç 1 2 senelik bi süreç değil. Belki 10 yıl sonra belki 15 yıl sonra. Bu arada avrupa başarılarımız ve ülke şampiyonluklarımızın yanından geçemezler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin maaş bütçenin o kadar çok olmasının sebebi o oyuncuları getirebilecek başka bir yolunun olmamasından kaynaklı. Zaten olayın özü de burada. Kaç takım vardır ki 30 milyonun üzerinde taraftarı olsun? Sen feghouli yi 3.750 ye getirebilirsin ama belki onlar 2.5 a getirebilirlerdi. Adamlar ekonomik olarak 1-0 önde başlıyorlar zaten. Biz bu ekonomiyle bu takımlarla kafa kafaya gidebiliyorsak esas başarı zaten bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt