Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando ve Banega takası yapalım birde yarım yamalak bir Dos alalım çok mu şey istiyoz

SON DAKİKA: Sevilla Sportif Direktörü Monchi: "Ever Banega bizim için önemli bir parça ve hiçbir zaman transfer piyasasında olmadı. Banega ile konuştuğumda Banega'nın yeni projemize ikna ve motive olduğunu gördüm. Banega, bizim projemizin önemli parçası

SON DAKİKA II: Sevilla teknik direktörü Julen Lopetegui, "Ever Banega, Monchi'nin Sevilla'da inşa etmeye çalıştığı mükemmel takımın önemli bir parçası"

Gecmis olaun

Moncinin açıklamalar doğru da teknikdirektorun açıklamalarıni göremedim.hos olsa da önemsiz.sevilla joan jordani aldı marsilyadan maxim lopezi de alacaklar.fiyat yükseltme çabaları normal tranafer piyasası iste

SON DAKİKA: Sevilla Sportif Direktörü Monchi: "Ever Banega bizim için önemli bir parça ve hiçbir zaman transfer piyasasında olmadı. Banega ile konuştuğumda Banega'nın yeni projemize ikna ve motive olduğunu gördüm. Banega, bizim projemizin önemli parçası

SON DAKİKA II: Sevilla teknik direktörü Julen Lopetegui, "Ever Banega, Monchi'nin Sevilla'da inşa etmeye çalıştığı mükemmel takımın önemli bir parçası"

Gecmis olaun
Normal açıklamalar bunlar transfer piyasasında ,beleşe verecek degiller

Her transfer dönemi kimi almak üzere olsak çıkan bu kaostan da sıkıldım.umarim bu hafta biter banega

not bad

newcastle küme düstü bile

Hocamiza, Scout ekibimize ve yönetime güveniyorum. 2 sene arkaya arkaya her transfer döneminde sövdüm, cezalar aldim ve sonunda sampiyon olduk. Sabir!!!!!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu sene ajax ve psv şampiyonlar liginde grupta biriyle eşleşirsek güzel maç olur

Gecmis olaun

Ula Monzchi
593f689692c231bd0a932c1b32577b2c.jpg

selçuk evladımız ile sözleşme yeniledik banega'da kimmiş açıklaması bekliyorum abdurrahim albayrak'tan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt