Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesa'yi neden aliyoruz kardes? sevilla bize 5-6m verse daha iyi olmaz mi? gider istedigin en iyi topcuyu alirsin o paraya. Bu nasil bir düsünce tarzidir?
Haklısın reyiz 5-6 versin sırtımızda götürelim, en iyisi olur. Ama ben biraz daha kötü bi senaryo durumunda mesayı ve şartları değerlendirdim. Bizim yönetimin 5 6 ya satma ihtimali çok düşük bilyosun.

50535

Albayrak: hoczam Messiyi aldum celiyorum
Terim: Biyigini s.... nasil engelleniyor lan bu

87de champ olundu 88de asılmış
14 sene aradan sonra gelen şampiyonluğun üstüne asmışlar kapalıya bu pankartı
lig şampiyonluğundan tatmin olup yönetime laf söyletmeyenler iyi kazısın belleğine
14 sene sonra gelen sampiyonluktan 1 sene sonraki sampiyonlukta asildi bu.Boluspor maci.

Forvete vedat ve okakayi istiyen bir hoca ve teknik ekipten bir cacik olmaz.

Banega ile Fernaneo takas yapilsin, yada monchi kel kafasina jöle surmeye gitsin.

Monchi de skecek adam arıyor,nedir bu dünyanın kellerden çektiği.Kel gördüğümüzde yaslanacak duvar arıyoruz artık.

Badou ve Fernando'yu beğenmeyen taraftarımız Mesa gelirse nasıl bir tepki verecek bakalım.Kalite artacak diye umut bağlarken Okaka,Mesa gibi takıma herhangi bir artı katamayacak oyuncular ile ilgileniyoruz.

Ekonomik dengeyi korumak elbet şart ancak bu tarz transfer ekonomi yapmaktan çok her açıdan takıma zarar verecek.

Vedat Muriqi de bu tarz bir futbolcuydu neyseki fener bize çalım attı.

Fatih hoca ve yönetim en iyisini yapacaktır müsterih olup güveniniz.
Aynı lig devre arasında yapılan savunma hattı revizyonu gibi, eksik bölgelere de gerekli takviyeler yapılacaktır.
Ayrıca herkesin kaçırdığı bir şey var, yedek kulübesi yerli rotasyonu bayağı bir düzeldi ve Babel dahil diğer rotasyon transferleri 1. kampa yetiştiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt