Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.549
- 5.188
Rtaş senin ban yediğin abdurrahim capsi neydi?Diagneyi görünce migdem bulaniyor
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rtaş senin ban yediğin abdurrahim capsi neydi?Diagneyi görünce migdem bulaniyor
Rtaş senin ban yediğin abdurrahim capsi neydi?
Özelden de atsan olmuyor mu rtaş masaüstü arkaplan yapcamO capsi Diagne satilirsa paylasacagim.
Meksikali Caps ile idare edin bi zahmet
Önerdim dün. Harika olurdu.Leroy Fer'i düşünüyor muyuz acaba, sakatlık sorunu sıkıntı biraz da bonservissiz daha iyi alternatif yok gibi.
Özelden de atsan olmuyor mu rtaş masaüstü arkaplan yapcam
Bu fotoya göre Sevilla'nın bize ilk maili yollamış olması lazım.RE ifadesi reply açılımdan geliyor olsa gerek.Belki de ben yanlış biliyorumLevent Ümit Erol, Banega için Sevilla’ya gönderilen teklif görselini paylaştı. (@leventumit_erol)![]()
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Levent Ümit Erol, Banega için Sevilla’ya gönderilen teklif görselini paylaştı. (@leventumit_erol)![]()
iyi de burada sadece profesyonel sözleşmeli futbolcunuz Ever Banega ile ilgileniyoruz yazmışlar. Fiyat yok kesin bir bilgi yok.Levent Ümit Erol, Banega için Sevilla’ya gönderilen teklif görselini paylaştı. (@leventumit_erol)![]()
Sallamış lüe her zamanki gibiLevent Ümit Erol, Banega için Sevilla’ya gönderilen teklif görselini paylaştı. (@leventumit_erol)![]()
re açılımı reply değil reference yani ilgi demekBu fotoya göre Sevilla'nın bize ilk maili yollamış olması lazım.RE ifadesi reply açılımdan geliyor olsa gerek.Belki de ben yanlış biliyorum
Bu adama nasıl inanayım