Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda herhangi bir Çek ligi maçının belli periyodunu dahi izlemedim; imkan var mıdır bilmem, umurumda da olmaz, işim gücüm var, futbolla da kafayı o denli bozmadım!..

Söz konusu edildiği için Tetteh ve Komlichenko' nun videolarını izlemiş olmam; tam tahmin ettiğim gibi osuruktan bir lig olduğuna dair kanaatimi pekiştirmeme yetti. Ve bu ligin koskoca ikinci yarısında sadece iki gol atabildiği söylenen Tetteh' e talip olduğumuz, bizzat Fatih Hoca tarafından deklare edildi. Videolarda da hiç mi hiç gözüm tutmamıştı zaten...

İkinci forvet olarak bunlardan biri alınacağına Vedat alınsın isterim. Rize başkanına kızgınlıkla vazgeçilmesini söylemiştim ama Tetteh' i düşününce ikilemde kaldım yine. Meşhur Scout ekibimizin bunca zaman bulup bulacağı forvet 8 milyonluk Tetteh ise behemahal lağvedilsin o ekip. Terim' in sözlerinden anlaşılan o ki 5 milyon olsa alınacaktı; 500 binlik topçu!...

Geçen sezon büyük umutlarla Nice'den Fulham'a transfer olan ancak Fulham'daki ilk sezonunda küme düşen Jean-Michael Seri için Galatasaray'ın teklifi belli oldu.

İngiliz basınının haberine göre Fulham, Galatasaray, Inter ve Napoli'den gelen tüm teklifleri reddetti. Teklifin kabul edilmemesinin gerekçesi olarak ise 'Kiralık değil, bonservisiyle satmak istiyoruz.'açıklaması yapıldı

Adamlar daha neler yapıyor uefa aptal değil diyonuz belki aptal dsğil ama ne kadar tarafsız orası tartışılır. Ayrıca citynin yaptıklarını yazsak kitap olur ama uefa ceza vermiyor işte niyeyse...
Niyeyse kısmı çok basit. Birileri zengin oluyor birileri görmezden geliyor bu yani. Sonra da ula bu ffp icin birilerini kurban edelim de çalıştığımızı sansinlar diyip bizim gibi avrupada elit seviyede olmayan takimari harcıyorlar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu Vedat Muric bize transfer olursa ne katkı verir bilinmez ama Emre Akbaba mantığı ile rakibin işine yarayacak oyuncu bizde yedek otursa bile rakiple aradaki kadro farkı korunmuş olur.Kisa vadede bu fiyatlara lige uyum sağlamış uzun forvet bulamazlar.Otomatik şekilde şampiyonluk yolunda bir rakibi devre dışı bırakmış oluruz.BJK nin kadro kalitesinin eridiği, Başakşehir'in yeniden yapılanma yoluna gittiği bir ortamda FB'nin de sağlıklı kadro oluşturmasına bu tarz transferler ile engel olusturursak tek rakip Trabzonspor kalıyor.Otomatik şekilde ilk iki (Şampiyonlar ligi)garanti

Şu Vedat Muric bize transfer olursa ne katkı verir bilinmez ama Emre Akbaba mantığı ile rakibin işine yarayacak oyuncu bizde yedek otursa bile rakiple aradaki kadro farkı korunmuş olur.Kisa vadede bu fiyatlara lige uyum sağlamış uzun forvet bulamazlar.Otomatik şekilde şampiyonluk yolunda bir rakibi devre dışı bırakmış oluruz.BJK nin kadro kalitesinin eridiği, Başakşehir'in yeniden yapılanma yoluna gittiği bir ortamda FB'nin de sağlıklı kadro oluşturmasına bu tarz transferler ile engel olusturursak tek rakip Trabzonspor kalıyor.Otomatik şekilde ilk iki (Şampiyonlar ligi)garanti
Vay be ne Vedatmis. O zaman bjk hic adam almasin muriqi alsin hem bizi hem feneri ekarte eder o zaman

Vay be ne Vedatmis. O zaman bjk hic adam almasin muriqi alsin hem bizi hem feneri ekarte eder o zaman

Aradaki kadro farkını korumuş olur demişim.Bir oyuncu ile o fark kapanmaz ama kapanması açısından da önemli bir aşama oluşturur.Bayern Münih yıllarca bu sayede tek başına kaldı Bundesliga'da.Basari sürekliliği açısından böyle stratejik transfer de yapılabilir.

Vedat konusu üniversitelere tez olur.

Ersun Yanal bu adam için Fb yönetimine bastırıyor başkasını istemem diyor.
Fatih Terim net bir şekilde benim 1. forvetim olacak diyor ve bu yoklukta neredeyse 4 m€ ya kadar çıktılar.
Eski futbolcular Vedatı çok beğeniyor.

Ama futbolu herkesten çok iyi bilen taraftarlar bu adama çöp diyor, anadolu topçusu diyor, o paraları etmez falan filan.. Hatta hem GS hemde Fb taraftarının katıldığı ankette %63 istenmeyen adam.

Futbol cahili birisi olarak kafam çok karıştı. Teknik adamlara mı inanayım, taraftara mı? :)
GSC ne diyorsa tam tersine inan yanilma payi 0 coğunluk beğenmiyor .

Tam bakkal hesabi

Atletico açıklamayınca bir an acaba mı demiştim. Rodri'nin ayrılmasını mı beklemişler nedir. Herrera çok iyi transfer.

Emre Akbaba´yi negatif bir transfer örnegi olarak vermeye insan biraz cekinir. Krasic Fenerde iki gram oynamadi, bir sene önce Juventus´un banko topcusuydu. Yani kralini alsan, tutmama sansi var. Emre´nin iki defa ayagi kirildi, belki de kariyeri bitti. Kralinin kralini alsan, bu olaydan sonra bir daha toparlanamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt