Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde Marcao nun bonservisine 120 milyon yazalim. Artislik yapmis oluruz.
Piyasa iyice kafayi yedi. 20 milyon etmeyecek oyunculara 100 er milyonlar havada ucusuyor.Arap zenginler ve Çinliler futbolun içine etti.Gercek deger olarak Şuan dünyada 70 milyon edecek oyuncu yok

Rize Başkanı Hasan Kartal’la görüşen Abdurrahim Albayrak teklifini 4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 2 0 paya çıkardı. Karadeniz kulübü ise 5 milyon Euro’da diretiyor

Rize Başkanı Hasan Kartal’la görüşen Abdurrahim Albayrak teklifini 4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 2 0 paya çıkardı. Karadeniz kulübü ise 5 milyon Euro’da diretiyor
Abi sosyal medyada kamoyu olusturalim gene buyuk kazik yiycez yoksa.ben bu filmin sonunu biliyorum...

fo8RuO.gif

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Transfer
Banega Belhanda
Feghouli Transfer Babel

Yusuf Yazici lille e gitmis
17m euro +bonuslar(max3m)
Sonraki satistan yuzde 15pay

Golfcuye helal olsun
12mden buralara getirdi pazarligi

Suç Rize başkanında değil, tutumuna rağmen bu malın oyuncusunda ısrar edenlerde.

Sözleşmesinin son senesindeki başkanı fener amigosu stadında Galatasaray maçı boyunca reklam tabelasında bir Kartallar JK bir Fenerbahçe üniversitesi reklamı döndüren tescilli Galatasaray düşmanı bir hırbo olan takımın iyi kötü tartışılır ama sadece yarım sezon üst performans veren forvetine finansal fair play varken 5m vereceksek en hafif tabirle ben transfer politikamıza olan güvenimi kaybederim.

Fatih hoca israrla istiyorsa ve bu paralar da veriliyorsa yaziklar olsun demek bence en dogrusu 1m fransa 2.ligde 5 tane vedat edecek adam var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt