Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano
Belhanda
Feghouli

Diagne olmayacaksa bu 3 adamin satilma olasiligi cok fazla.
Fernando zaten gitti olarak dusunuyorum.
Gelecekse Mor gelsin digerleri ozellikle o sahta kabadayi kocakafa uzak dursun.
Onu kimse adam edemez icinde adamlik kalmamis onun.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anda fazla evham yapmanın manası yok.

Belli ki Fernando gidip Banega getirilecek
Diagne öyle ya da böyle gider, fazla kasmasın gitmiyorum diye
Forvete zaten 2 adam alınacak ama ne kadar yeterli adamlar olur bilmiyorum

Benim asıl merak ettiğim Banega dışında orta sahaya (6 ya da 8 ne düşünüyorlarsa artık) nasıl bir adam bakıldığı. Donk'la Topal'la falan olmayacağı belli.

ismail bennacer için bütün şartlar zorlanmalı alamazsak ilerde çok pişman olacağız gibime geliyor genç tempolu oyunculara yatırım yapmalıyız 30 üstü adamları 3-4 yıllık dolgun maaşla alıp 1-2 sene sonra göndermek için takla atıyoruz

Fener Pokerciye ne kadar verecek bir açıklama yok bilen varmı birde KAP a bunlar neden bilgi vermiyor biz donumuza kadar hesap veriyoruz

ismail bennacer için bütün şartlar zorlanmalı alamazsak ilerde çok pişman olacağız gibime geliyor genç tempolu oyunculara yatırım yapmalıyız 30 üstü adamları 3-4 yıllık dolgun maaşla alıp 1-2 sene sonra göndermek için takla atıyoruz

15 m euroluk adam için hangi şartı zorlucaz?

Emre Mor ve Mehmet Topal'a okeyim ben. Emre Mor kiralik arti opsiyonlu denemeye deger. Hele ki tutarsa cok feci bir oyuncu kazanmis oluruz. Mehmet Topal ise hem yerli kontenjanindan orta sahayi ve stoper'i yedekler. Bonservis yok. 1+1 iyi olur kanimca.

Hatta Yusuf bile kötü degildir bu yerli kitliginda. Adam hem kanatlari hem sol beki yedekler. Nagatomo ve Emre ile iyi bir rekabet olur. Bir kere Tempo olarak cok iyi. Bizim macta sag tarafi cok iyi kullanmisti. Tabi oda bonservis sorununu cözerse.

Fener Pokerciye ne kadar verecek bir açıklama yok bilen varmı birde KAP a bunlar neden bilgi vermiyor biz donumuza kadar hesap veriyoruz

vermiyorlar . borsacılarla ilgili , biz şeffaf davranıyoruz onlar açıktan bildirmiyorlar. zorunluluk değil.

15 m euroluk adam için hangi şartı zorlucaz?
[/QUOTE geçen yıl alınmalıydı geç kalındı ama 15 milyon olacağını zannetmiyorum piyasasının 8- 10 arası alınabilir kaldıki bence belhanda-fernando-feguli kesinlikle satılmalı hem maaş skalaları çok yüksek hemde özellikle belhanda saatli bomba hiç güven vermiyor onların satışından elde edilen parayla bennacer rahatlıkla alınabilir

Ibrahim Akdag
Taylan
Topal
Mor

super olur

Şu anda fazla evham yapmanın manası yok.

Belli ki Fernando gidip Banega getirilecek
Diagne öyle ya da böyle gider, fazla kasmasın gitmiyorum diye
Forvete zaten 2 adam alınacak ama ne kadar yeterli adamlar olur bilmiyorum

Benim asıl merak ettiğim Banega dışında orta sahaya (6 ya da 8 ne düşünüyorlarsa artık) nasıl bir adam bakıldığı. Donk'la Topal'la falan olmayacağı belli.
fernando giderse bence mutlaka 6 numara gelecek muhtemelen genc ucuz scout hamlesi olur

fernando mariano japon bunlar kaliteli ama artık fizikleri emekli seviyesinde 2 mac var 5 mac yok duygusal bakamayız

Haluk Canatar noktayı koydu: "Biz G.Saray ile anlaştık. Bir söz verdik. Serdar Aziz için de F.Bahçe'ye söz vermiştik. Vedat da G.Saray'ı istiyor. Artık sözümüzden dönmeyiz."

Bu Haluk Canatar çok dürüst birisiymis yanliz. Bir takima söz verdiginde sözünden dönmez bir adam diyordu Rodop geçenlerde.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt