Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
recep mevzusuna nedıyosun reis? kayıp mı
enson emre can opsıyonlu gönderıldığınde bukadar ağlanmıstı sankı
Bizde şans bulup gol atsa da asist yapsa da gömülür,çocuk altyapıda 2 maçta bi gol atiyo ya da asist yapiyodu.bu sezon 14 gol attı recep ve kanatta oynuyo.yas 18

Bizim Yunan'a minik etek mi giydirmişler napmışlar?

IMG_20190704_204231.webp
IMG_20190704_204231-1.webp

Bizde şans bulup gol atsa da asist yapsa da gömülür,çocuk altyapıda 2 maçta bi gol atiyo ya da asist yapiyodu.bu sezon 14 gol attı recep ve kanatta oynuyo.yas 18

Recep'i burada çoğu kişi beğenmiyor ama stilini ben beğeniyordum. Kendini geliştirir ise çok iyi yerlere gelir. Geri alma opsiyonu koymamak gibi salaklık yapılmaz umarım.

Alt yapıdan olmamasına şaşırdığım ve umarım sonradan eklenirler dediğim(belki milli maç oynamışlardır o yüzden yoklardır) Mutlu Doğan, Süleyman Luş, Işık Kaan Arsalan var bunlar çok potansiyellilerdi umarım gönderilmemişlerdir ya kiralanmışlardır yada sonradan eklenirler.

Hocaa sanırım Ahmet ve Nalik'i pek tutmuyor. Bir tanesinde yetenek olarak olmaz Ahmet ise takım oyununu, topsuz oyunu hiç bilmiyor gibi galiba.
Ahmet kendisine cok yazik ediyor gibi geliyor bana. Benim en cok heyecanlandigim genclerdendi Ahmet ama bu gidisle olmayacak gibi duruyor. Tam pirpir Saviola tipi forvet ama olmayacak gibi sanki. Umarim bir an toparlayip, yeteneklerine ihanet etmez.

Alt yapıdan olmamasına şaşırdığım ve umarım sonradan eklenirler dediğim(belki milli maç oynamışlardır o yüzden yoklardır) Mutlu Doğan, Süleyman Luş, Işık Kaan Arsalan var bunlar çok potansiyellilerdi umarım gönderilmemişlerdir ya kiralanmışlardır yada sonradan eklenirler.
Özelikle Süleyman'i bende cok begendim gecen sezon izledigimde. InsaAllah olur o kardesimiz..

Işık kaan ve süleyman takımda kalır.isik ve suleyman 2001 jenerasyonunun en degerlileri.mirza bu sezon pek iyi oynamamasına ragmen katıldıysa onlar hayli hayli katilir antrenmana.mutlu kiralanabilir.isik kaani ozandan sonra hazırlamak için çoğu antrenmana aldı hoca

Ahmet sivri çok yetenekli ama fiziği halletmesi lazim biraz

Hocam yanlış anlama ama o kadar anlamsız bir mantık ki bu.

Adamdan bu kadar korkuyorsun niye gönderiyorsun madem? Her iyi futbolcuya eski sevgiliniz gibi davranmaktan gerçekten vazgeçin , tıpkı her gitmesi gerektiğini düşündüğünüz oyuncuya sövmekten vazgeçmeniz gerektiği gibi.

Adam beleşe gidip ordan Fener’e falan gitse anlayacağım da adam seni şampiyon yapıyor 9m dolar kazandırarak göndertiyorsun adamı , sahadayken de elinden geleni yapan bir adam.

Sonra adam orda belli daha önce hiç gitmediği bir arap ülkesi kafa rahat değil , İstanbul’u da seviyor , geri geliyor. Sen adamı göndermek isterken suç değilde rakibine gelince mi suç.
Ne korkucam 1 futbolcuyla olcak iş mi ki ben çok beğenmiyorum garry yi rastgele oynayan bi adam burada mevzu futbolculuk değil burada mevzu aidiyet ben Galatasaray a minnettarım ailemin geleceğini kurtarmak adına bana bu fırsatı tanıdığı için hep Galatasaray taraftarı olarak kalacağım diyorsan ve rakibine gidiyosan senin karakterinde sıkıntı var demek ki yoksa karşıda anelka alex nobre vardı bizde hakan ilic necati varken de şampiyon olduk kimseden korkmayız evelallah Galatasaray ve hocama yanlış yapan herkesin karşında dururum her zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt