- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Nevzat: diagne italya,ingiltere,ispanyaya transfer olursa şaşırmayalım
15m euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nevzat: diagne italya,ingiltere,ispanyaya transfer olursa şaşırmayalım
trabzonluların yerinde olmak isterdim,şampiyonluk kadar güzelAynen renkdaş çok mükemmel bir haz veriyor.
Şu an Trabzon'a imreniyorun bünyelerindeki oyuncular için.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
en cokta hamza akmanı keyifle bekliyorum.ama var bi 1-2 senesi.
Avrupa olursa 10 milyona şükrederiz.15m euro
Benimle aynı duyguları paylaşan birini bulmak ne kadar güzeltrabzonluların yerinde olmak isterdim,şampiyonluk kadar güzel

bende istemiyorum ama avrupada basarı için en azından kısa vadede ortasahayı güçlü ve tecrbüeli tutmak lazım,sezon içinde de mustafa kapı,atalay,bartug ve ali yavuz gibi potansiyeli yüksek isimlere şans vermek şart.Benimle aynı duyguları paylaşan birini bulmak ne kadar güzel
Bende öyle bir anlayış var ki artık Banega tarzı kaliteli oyuncular haricinde 24-25 yaş üstü transfer yapılmasını asla istemiyorum
Olm Sergen bu çocuk baya iyi ha çok sağlam basıyor yere.Allah nice şampiyonluklar nasip etsin inşallah bu forma altında.şans bulmasını sabırsızlıkla bekliyorum
inanılmaz bi duran top ve frikik yetenegi var.şut tekniği daha bu yasta müthiş.uzun pasları çok ince.oyun görüşü çok iyi.6 numara ama bi 8 numarada ve 10 numarada olması gereken özelliklere sahip.Olm Sergen bu çocuk baya iyi ha çok sağlam basıyor yere.
Bartuğ çok iyiymiş ama Atalay TK'da pek beğenmedim.bende istemiyorum ama avrupada basarı için en azından kısa vadede ortasahayı güçlü ve tecrbüeli tutmak lazım,sezon içinde de mustafa kapı,atalay,bartug ve ali yavuz gibi potansiyeli yüksek isimlere şans vermek şart.