Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-qEieGWwAEIcG_
hahahahhahahaahahhahahahahaha enden tekte girmişler rize başkanına

hemen övmeye de gerek yok vedati

Zaza enden gelmedi mi

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Helal sana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıklamada fblilere geçirmiş gibi.

Seneye yerli olup bedavaya gelsin işte süper transfer.Böyle karakterli oyuncular lazım Galatasaray ımıza.

O vakit Silas WAMANGITUKA'yi takima dahil etmenin zamani gelmistir

Muriç Rize nin at hırsızı başkanına çok kötü racon kesmiş. Galatasaraya göndermesseniz seneye bedava giderim demiş.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu FB nasıl bir takım lan...
Hayır, bir oyuncuya birsürü takım teklif yapar, birisi alır. Kız misali. O ayrı konu.
Fakat, açık açık ben GS'da oynamak istiyorum diyen adamın hala peşinde koşmak nasıl bir zihniyettir arkadaş.
Önce Emre Akbaba, şimdi Vedat...

Ben FB'de oynamak istiyorum diyen topçuyla mesele bizim taraftar adımızın geçmesinden bile rahatsız olur. Bunların taraftarı öyle geniş ki, akıl sır erdiremiyorum.
Vedat onlara gelse bayram edecekler herifler. Hem de Vedat lan bu. Vedat... Düz Vedat... Bizde en iyi ihtimalle 2. forvet olacak Vedat.

Değişik kafa yeminle...
Olay almak degil fiyat artirmak hem kulup baskanlarina sirin gözüküyor hem rakipten fazla para çıkıyor al-sat varken eksik yer oluyor.
Yapılacak olay belli ilk bu baskan bozuntusu viyaklarken resmi siteden vedat ile ilgimiz yoktur haberini pompalamakti, bizim yapacagimizi vedat yapmış. Tam amatorler

Muriq gibi oyuncular gelsin.. paraya veya baskıya boyun eğen değil duygularının yönlendirdiği..

"Galatasaray bir His Takımıdır"

50204

Hasan Kartal: yemedi vedad
Ali Koç: Sen beni ye Hasanimmmmmm yaniyorum babyyyy

Eren gibi devre arası 2.5 milyon Euro verip almayız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt