- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dedik elmander gibi ahahhaha
umut bulut da bu ligin iyi golcülerindendi bitmeden önce ki adam hala fenere gol atıyo.muriqi çok daha farklı,topla ondan daha iyi bi kereİş böyle boş koşmalarla olsaydı Umut Bulut King’di
para olsa yine isterAlan, Pato, Modeste gibi adamları isteyen Fatih hocanın Muriç için yanıp tutuştuğuna inanmam.
istiyodur ama as forvet olarak değilAlan, Pato, Modeste gibi adamları isteyen Fatih hocanın Muriç için yanıp tutuştuğuna inanmam.
Bu konuda tartışmayacam hocanın ağzından Muriç'i çok istedim lafını duyana kadar. Bana göre hiç istemeyeceği tarzda bir forvet.para olsa yine ister
İstemeyecegi tarz mı? Top tutan, kısmen teknik, pres gücü yüksek ve boyu 1.94... Hangi yönüyle istemez hoca?Bu konuda tartışmayacam hocanın ağzından Muriç'i çok istedim lafını duyana kadar. Bana göre hiç istemeyeceği tarzda bir forvet.
bi de tribünden muriqiyi izleyenler yorum yapınca eleştiri yapıyorum,az gömeyim diye hepsi övüyo.begenmeme ragmen eleştirilecek noktaları varBu konuda tartışmayacam hocanın ağzından Muriç'i çok istedim lafını duyana kadar. Bana göre hiç istemeyeceği tarzda bir forvet.
Gündemimizde bulunan Ever Banega, Sevilla’yı takip etmeye başladı:
Son dakikalarda juve deplasmanında attığı gol. Vuruştaki soğukkanlılık hala gözümün önünde. Drogba indiriyor umut buffonla karşı karşıya. Buffon açısını kapatmış ve umut topu zemine çarptırıp buffonun üzerinden ağlarla buluşturuyordu. Umuttaki özgüven kaybı birazda taraftarımızdan kaynaklı. Bu arada vedat 90 dakika koşmasına rağmen oyundan kopmuyor ve son vuruşları iyi.umut bulut da bu ligin iyi golcülerindendi bitmeden önce ki adam hala fenere gol atıyo.muriqi çok daha farklı,topla ondan daha iyi bi kere

Rentaş muriq topla daha çok oynamayı seven bi forvet.diagne mac basina kotu kontrol 1.7
muric mac basina kotu kontrol 2.3
Levent Ümit Erol'un sunduğu bilgilere göre Gençlerbirliği, kariyeri başarılarla dolu olan ve ülkemizde birçok takımın da gündemine sık sık gelen geçtiğimiz sezonda İspanya'nın Girona takımında oynayan Seydou Doumbia ile anlaştı. Seydou Alan Doumbia yeni sezonda Gençlerbirliği formasını giyecek.
SPORUNDİBİ/ Levent Ümit Erol