Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakikalarda juve deplasmanında attığı gol. Vuruştaki soğukkanlılık hala gözümün önünde. Drogba indiriyor umut buffonla karşı karşıya. Buffon açısını kapatmış ve umut topu zemine çarptırıp buffonun üzerinden ağlarla buluşturuyordu. Umuttaki özgüven kaybı birazda taraftarımızdan kaynaklı. Bu arada vedat 90 dakika koşmasına rağmen oyundan kopmuyor ve son vuruşları iyi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umut 2013 efsoydu yaaa,adamın real madride 2 golü var,biri drogba golüydü sanki fark yediğimiz maçta

bu ülke futbolunu geri götüren anadolu takımları. neden genç yetenekli adamlar almak yerine bitik adamları alıyorlar. sonra da arabistan öncesi durak deyince üzülüyoruz

bu adam niye bu halde yaw
2sezonda sadece 10gol atabilmis
cska da ahmed musa ile yardiriyorlardi bizde cok istemistik zamaninda

banega
seri
nzonzi
naingolan
donsah

cıkan isimler donsah harici a kalite,donsahta cok yetenekli tabi

umut 2013 efsoydu yaaa,adamın real madride 2 golü var,biri drogba golüydü sanki fark yediğimiz maçta

Deplasman maçındaki golü. Umutun sıkıntısı takımımızın küçülmeye gitmesi bence. O kaliteli kadroya dinamizm katıyordu. Presimiz bu yıl hücümdan başlayacak gibi.

Deplasman maçındaki golü. Umutun sıkıntısı takımımızın küçülmeye gitmesi bence. O kaliteli kadroya dinamizm katıyordu. Presimiz bu yıl hücümdan başlayacak gibi.

drogba ne pas atmıs ya,mal erayın yüzünden gitti bu maç

İstemeyecegi tarz mı? Top tutan, kısmen teknik, pres gücü yüksek ve boyu 1.94... Hangi yönüyle istemez hoca?
Yorumun baya kişisel olmuş. Bunlar bana göre iyi özellikleri aksini kanıtlar der gibi. Senin dediğini yapayım. Benim izlediğim Vedat ağır, hızlı hücumların içine eden. Topla çok oynayan bir adam. Ayrıca pas kaliteside ahım şahım değil. Öyle bir anlatılıyor ki sanki süper lig de bir cevher var farkına varamıyoruz. Cagne'de bunun aynısı idi Kasımpaşa'da gözümüzü boyadı herkes inandı sonuç ortada. Ha Vedat biraz daha karakterli gibi duruyor.

Iyi de o presi Muğdat da yapıyor yani.

Pres tek bir adamın deli dana gibi topun bulunduğu yere koşması değildir, mesela orta saha da Ndiaye de yapıyor bunu ama getirisi çok düşük. Tek adamın presi az kalıyor.

Pres dediğin artık takım olarak doğru paylaşımlar ve yerleşmeler ile alan daraltarak rakibin pas istasyonlarını kısıtlamaktan geçiyor.

Şunu öğrenemedik bi türlü.

sent via GSC

Yorumun baya kişisel olmuş. Bunlar bana göre iyi özellikleri aksini kanıtlar der gibi. Senin dediğini yapayım. Benim izlediğim Vedat ağır, hızlı hücumların içine eden. Topla çok oynayan bir adam. Ayrıca pas kaliteside ahım şahım değil. Öyle bir anlatılıyor ki sanki süper lig de bir cevher var farkına varamıyoruz. Cagne'de bunun aynısı idi Kasımpaşa'da gözümüzü boyadı herkes inandı sonuç ortada. Ha Vedat biraz daha karakterli gibi duruyor.

Cagne'nin gol harici hiçbir özelliği yoktu gelmeden önce benim gözüme çarpan, gelirse birlikte görürüz artık

Son dakikalarda juve deplasmanında attığı gol. Vuruştaki soğukkanlılık hala gözümün önünde. Drogba indiriyor umut buffonla karşı karşıya. Buffon açısını kapatmış ve umut topu zemine çarptırıp buffonun üzerinden ağlarla buluşturuyordu. Umuttaki özgüven kaybı birazda taraftarımızdan kaynaklı. Bu arada vedat 90 dakika koşmasına rağmen oyundan kopmuyor ve son vuruşları iyi.

Taraftarin o dönem zihinsel olarak bitirmedigi oyuncumuz yok.

Rodrigues Instagramdan Galatasaray ile ilgili her şeyi beğeniyor. Fenere giderse truva yapmış oluruz. Adam hala Galatasaray'dan kopamıyor. Son sene kariyer zirvesini yaptı ve tam zamanında sattık.

umarım gider fbye... gary bize gelmeden önce yıllık 400 bin euro kazanıyordu.. bizde 1.300 filan aldı sanırım.. yani o zamanlar paraya açtı..şimdi 4 milyon kazanmak onu iyice rahatlatmıştır. o eski azmine kolay ulaşamaz artık.. gidip keriz parası yiyip bize hizmet etmiş olur yine.. emre akbaba dan ettiğmiz zararı rahatlıkla çıkarırız böylece.

Bu arada ben böyle derim ama seneye 3 gol atar,rezil oynar ve gönderilir. Bunlar futbolda var. Ama tutma ihtimali oldukça fazla.

Rize'de oynayan Vedat değilde, Nimes'te oynayan 25 yaşındaki Kamerunlu santrafor olsaydı herkes isterdi şu istatistiklerle.

Ne yazık ki ön yargı var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt