Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega ve Sevilla güzel oyun oynadılar, adam yeni sözleşmeyi çakar yakında. Her neyse biz işimize bakalım. Bu yönetimin avrupadan yıldız ve üst düzey bir oyuncu getiremeyeceğini zaten biliyoruz. Ama marcao, luyindama ve onyekuru gibi potansiyelli adamları bulabiliyorlar. Biz buna devam edwlim. Ortasahaya da potansiyeelli adam bulalım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Banega ve Sevilla güzel oyun oynadılar, adam yeni sözleşmeyi çakar yakında. Her neyse biz işimize bakalım. Bu yönetimin avrupadan yıldız ve üst düzey bir oyuncu getiremeyeceğini zaten biliyoruz. Ama marcao, luyindama ve onyekuru gibi potansiyelli adamları bulabiliyorlar. Biz buna devam edwlim. Ortasahaya da potansiyeelli adam bulalım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kullanıldık resmen fernando olayı da yalan dolan çıktı.

Bananga da yalan oldu sanirim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hiçbir b planı yok. Koca haziran ayını Diagne'yi satıcaz , Banega ve Muriç gelecek diye geçirdiler bir aydır aynı yerdeyiz.

Bonservissiz adamları sezon öncesi ayarlamışlardı onları saymıyorum bile.

Banega gelir gelmez bilemem ama forvet transferi olmayacak bariz

Ya abi dünya üzerinde sanki sadece bir futbolcu kalmış gibi aylardır Banega ha Banega varsa Banega yoksa Banega gece günüdüz Banega'nın kıçının peşinde dönüp duracağımıza olmuyorsa olmuyor daha fazla zorlamanın anlamı yok deyip alternatiflerine yönelsek ya şimdiye Banega'dan 10 kat daha iyi bir orta saha bulup almıştık.

Ama nerede bizim cibiliyetsiz Apo ve transfer ekibinde Dubai'ye kadar gibi Alan transferini yapamayan, dönüşte gazetecilere sırıtarak Pato ile görüşmelerimiz çok iyi geçti, çok iyi bir insan, iyi bir futbolcu bizi çok iyi ağırladı falan cümleler kuran adamdan ne hayır gelir. Adam gibi desene görüştük olmadı fiyatı pahalı geldi diye niye oyalıyorsun insanı.

Sonrasında tonlarca mağdur edebiyat yok arkadaşlar gece gündüz çalışıyoruz yok dün gece sabaha kadar yatmadım showlar bir iki yapmacık instagram foto hastanede kaç tane serum yedim nerede yalanlar gezip dolaşıp tatil yaptım yedim içtim eğlendim demez tabi keriz mi ulan bu millet

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 9 sa.9 saat önce
Daha fazla
Vincent Janssen, kulüp arıyor.
Yaş: 25 202 Maç Uyruk: Hollanda 83 Gol Mevki: Santrafor 27 Asist
50225

Bartaliyle Elmander olur.

oynamayan oyuncu gelmesin. fener neden iflas etti geçen sene ? öyle geri dönmek kolay değil

Sakatlıklar yaşamadan önce Janssen iyiydi. O hali bizde iş yapar da Mitr varken 2 tane yabancı yedek forvet biraz fazla olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt