Mecit Aksu
Sarı Üye
- 7 Haziran 2019
- 284
- 292
- 258
Bu hasan yavşağına yeni teklif yapmak lazım vedat için 24 bin euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan AybabaBoş Küme değil... Ama dolduranları alman imkansız. İlkay Mesut falan...
Bu arada Topal'dır o kesin. Dün radyospor da Adnan Aybaba konuşuyordu. Mehmet Topal ile Terim birebir görüşmüşler. Para önemli değil demiş Topal. Terim'de yönetim ile görüşelim bakalım olursa seni takımda görmek isterim demiş.
Hayırlısı...
Köprübaşı döviz bürosunun üstündeyimUluönder'deyim(SSK).Ailem burada.
Başkanımızın memleketi Nizip'te öğretmenim
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Can olabilir mi?
Juve'nin güncel orta sahası
Pjanic
Matuidi
Khedira
Ramsey
Rabiot
Bentancur
Emre Can
Belki bize kiralık yollarlar
Emre Can olabilir mi?
Pjanic
Matuidi
Khedira
Ramsey
Rabiot
Bentancur
Emre Can
Baros elmander şuan gelse yıl boyunca küfür edersin gol atmıyorlar diye. Hele baros yarısını sakat geçirdi zaten.Gomis , Elmander ,Baros
Bende düşündüm ama "Emre Can will earn 5m/per year in Juventus. The third highest salary of the team "Emre Can olabilir mi?
Pjanic
Matuidi
Khedira
Ramsey
Rabiot
Bentancur
Emre Can
Mehmet topal. Yildiz turk orta saha oyuncusu :dYönetim Banega ve Cikaritoyu ön plana çıkararak yıldız bir Türk orta saha oyuncusu ile 1 hafta içinde açıklayacak dedi. Benim aklıma Hakan Çalhanoğlu gelmişti, şimdi o değil dedi.
Yok o da değilmiş Katar'a gidecek büyük ihtimal diyorMehmet topal. Yildiz turk orta saha oyuncusu :d
Emre Can olabilir mi?
Pjanic
Matuidi
Khedira
Ramsey
Rabiot
Bentancur
Emre Can
Su orta sahasina bak yav
Ben açıklamasını okudum.Galatasaray'da oynamış değil, formasıyla resmi var diyorDaha önce bizde oynadıysa kriterlere uyan kimse yok ki yıldız sayılabilecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gizemli orta sahanın,daha önce bizde oynadığını ima eden bir cümlesi var mı ki?o şahsınDaha önce bizde oynadıysa kriterlere uyan kimse yok ki yıldız sayılabilecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir ara görüşelim renkdaşKöprübaşı döviz bürosunun üstündeyim