Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.948
- 37.375
- 3.798
O iş öyle değil. Kulübünden görüşmek için izin alman yeterli ki buda zaten alındı.kulubü ile anlaşmadan oyuncu ile görüşürsek ciddi başımız ağrır yalnız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O iş öyle değil. Kulübünden görüşmek için izin alman yeterli ki buda zaten alındı.kulubü ile anlaşmadan oyuncu ile görüşürsek ciddi başımız ağrır yalnız.
Yok bence direk çeyrek finalden başlatın hiç yorulmasınlar gariban top avrupa klupleri
Bir fenerliyi uzemezsin hiç uğraşma.Su Fenerliler kadar aciya adapte olabilmis bir insan toplulugu yer yuzunde yoktur. 6. olabilmek icin adamlarin yapmadigi hesap kalmadi sezonun son haftalarinda sayfalarca konustular simdi Ts men edilmeyince zaten sadece lige odaklanmak avantaj her turlu modundalar gercekten takdire sayan bu zugurt tesellesi yaklasimlari ozumsemeleri.
beknaz ve emirhan kayarı da kat onlaraCitasi en yuksek genclerEkli dosyayı görüntüle 50281
:/beknaz ve emirhan kayarı da kat onlara
üzülecek bi durum yok,gerçekler bunlar ve bizim futbolcularımız ikisi de.bjkli oguzhan akgün de çok yetenekli,zaten sözleşme yeniledi bjk bugun
ne zaman aldık , benim bildiğim şu an iznimiz yok.O iş öyle değil. Kulübünden görüşmek için izin alman yeterli ki buda zaten alındı.
Askanım Muriqi.
Senin gibi karakterli sporculara ihtiyacı var bu camianın.
Hiç kolay değil. Geldiği takım Rizespor çünkü. ‘Başlarım Galatasaray’ına, bu benim için bir şans, şikecilere gitmem lazım’ da diyebilirdi.
Ajax direk ŞLye direk katılmalı ama yarı finalist olduğu için değil Hollanda liginin şampiyonu olduğu. Zaten son 20 seneye baksan böyle underdogtakım sayısı 5i geçmez yarıfinalde. Saçmalık olan top 4 ligin ilk dördünün direk olarak katılması. Böyle küçüklerin ağzına bir parmak bal çalmaya çalışmak komik.Ajax yarı finale çıktı. Şimdi 2 ön eleme oynaması gerekiyor. Saçmalık değil mi bu sence?
Demek ki bilmediğimiz çok şey varne zaman aldık , benim bildiğim şu an iznimiz yok.

Vedat Muriç'in, bugün öğle saatlerinde Florya'da olduğu öğrenildi. https://t.co/w9ZoCKqKkR