Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.590
- 102.660
- 5.238
Fernando niye yok?milli takimda olmayan oyuncular ve Fernando haric full kadro ile antrenmana basladik galiba
güzel oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando niye yok?milli takimda olmayan oyuncular ve Fernando haric full kadro ile antrenmana basladik galiba
güzel oldu
Selçuk işi ne oldu uzatmadılar hala pek haber de göremedim
yerli stoper gelmezSu an 5.3m eksideyiz. Daha bunun yerli stoper transferi var, Ndiaye yerine 8 numara transferi var, Fernando giderse 6 numara transferi var, Babel'e alternatif sol kanat transferi var, Diagne ve Mitroglou giderse 2 forveti var...
Yerli stoper
6 numara
8 numara
Sol kanat
2 forvet
10 milyon+ satis yapmak zorundayiz
Üstüne bonuslarla yıllık 6 m Euro senelik maaş vererek kruse, yaklaşık 3 m euro maaş verecekler de colo gibi basketçi alıyorlar zarar üstüne zarar ceza vermeleri lazımFenerin 60 milyon avro açığı vardı bütçede ve Ali bunu kapatmamizin imkanı yoktu diyordu
Fitrede gotlerini kurtaramadi
Men vermiyecdk bence ama nasıl yaptirimlar olacak merak ediyorum
Necatiyi alan kişi TerimNecati ile hocanin dostlugu milli takimdan mi geliyor
Necati bizdeyken Terim baya uzakti camiaya
Jimmy tam bilmiyorum ama Babel daha uzun kaldı emre ye göre falanOynasın sorun değil ki tek milli takıma gidenler onlar değil.
Emre Taşdemir gitti mesela oynamasa da bu mantık ile tatile geç çıktı çocuk.
Bence herkes ile beraber top başı yapmaları gerekiyordu.
Jimmy tam bilmiyorum ama Babel daha uzun kaldı emre ye göre falan
Sebebi var yani merak etme çok bilmislige gerek yok
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Necati ile hocanin dostlugu milli takimdan mi geliyor
Necati bizdeyken Terim baya uzakti camiaya
Haberim yoktu o donemden +ftnin 3.doneminde de vardi aklimdan cikmis2003-04'te devre arasinda geldi.Beraber calistilar
Luyindama veya Marcao'nun sakat/cezali durumunda Donk veya Ahmet oynayacakyerli stoper gelmez
6 numaraya free topal gelir
sol kanat alternatifi adem buyuk
mitroglu kalır