- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
özgürcanlara gidersek,erkan ferinler,oguz sabankaylar,cafercanalr konusulurAli Yavuz’un akıbeti Özgürcan gibi olmaz umarım. Yetenekle bitmiyor iş hadi bakalım hayırlısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özgürcanlara gidersek,erkan ferinler,oguz sabankaylar,cafercanalr konusulurAli Yavuz’un akıbeti Özgürcan gibi olmaz umarım. Yetenekle bitmiyor iş hadi bakalım hayırlısı.
kim diyor men vermeyecek diyeFenerin 60 milyon avro açığı vardı bütçede ve Ali bunu kapatmamizin imkanı yoktu diyordu
Fitrede gotlerini kurtaramadi
Men vermiyecdk bence ama nasıl yaptirimlar olacak merak ediyorum
Yaser vardiözgürcanlara gidersek,erkan ferinler,oguz sabankaylar,cafercanalr konusulur
transfer çalımı için yaptırıyolardır bu haberleri yavAltay fbye gitmek istemiyormuş![]()
![]()
![]()
![]()
Harbi mi hshshshdjdjdjdjdAltay fbye gitmek istemiyormuş![]()
![]()
![]()
![]()
Ver kırmızıyı @Musap AydinliSICAK GELİŞME | Galatasaray, Aboubakar transferinde büyük aşama kaydetti. Anlaşma an meselesi.
[@ertansuzgun]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamin daha anadolu takimlarinda bir bok oynadigi yok bize mi katki saglayacakmugdat yerine ama gereksiz transfer dediğin gibi,ha faydalı olursa hocayı alkıslarım
Altayın çalımı mı olur yavtransfer çalımı için yaptırıyolardır bu haberleri yav
özgürcanlara gidersek,erkan ferinler,oguz sabankaylar,cafercanalr konusulur
Galatasaray, Aboubakar için bir teklif verdi. Porto, fiyatı iyi bulmadığı için incelemedi. (@ManuLonjon)
Vay zepevenkler Portolu yöneticilerin masalarında kaldırıp indirdiği kağıda kadar görüyorlar demek...Galatasaray, Aboubakar için bir teklif verdi. Porto, fiyatı iyi bulmadığı için incelemedi. (@ManuLonjon)
banega haric kesmez beni artik..
Sezai Karayel ile akrabalık var mı üstat?Derken? Burdan bunu nasıl çıkardın merak ettim